6

юни

10 вечни правила за стилно и класно мъжко облекло

Повечето мъже не прекарват часове пред огледалото за разлика от нежните си половинки


Зададе ли се обаче важен бизнес разговор или дългоочаквана романтична среща, господата все пак се питат как е най-добре да се облекат. С 10 правила ще бъдете едновременно стилни и модни според последните тенденции.

1. Костюмът от 3 части вече не е само за официални поводи. Световните дизайнери препоръчват на мъжете да го обличат всеки ден в офиса – закопчаното елече отлично структурира тялото. То оптически прибира коремчето и кара ръцете да изглеждат по-мускулести.

2. Единствено горното копче на сакото се затваря, долното стои откопчано. Когато седнете, трябва да разтворите всички копчета, за да не се набръчква дрехата неестетично.

3. Няма нужда да разшивате джобовете на новото сако. Така ще стои винаги добре изпънато. Пък и няма да се изкушавате да пълните джобовете си.

4. Когато сте с вратовръзка или папийонка, горното копче на ризата се затваря. Не носите ли никакъв аксесоар за шия, го разтворете.

5. Щом искате краката ви да изглеждат стройни, дълги и мускулести, носете прави панталони.

6. Ще изглеждате в актуалната тенденция, като съчетаете дори костюма с кецове – модни са белите. Но класиката за костюм са тъмни кожени обувки.

7. Ако се колебаете за колана, най-добрият избор е черен, тънък и кожен модел с почти незабележима катарама.

8. Белите чорапи са забранени. Единственото място, на което можете да ги носите, е на тенис корта. Сложите ли костюм, имате две възможности. Или класика – чорапите в същия цвят като панталона. Или модните в момента чорапи на екстравагантни фигурки.

9. Бутонелите се завръщат. Копчетата за ръкави могат да са ярки и артистични, като не ги комбинирате с други аксесоари за ръка, в това число и лъскав часовник. От пръстените оставете само брачната халка.

10. Блуза с навита поло яка е хит в момента. И успешно прикрива поувисналия овал на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts