26

мар.

Обзавеждане според зодията подобрява здравето. Ето как!

За здравето на човека освен личния му зодиакален знак отговаря и шестият знак след неговия

Той определя вида и особеностите на предметите, които благоприятстват здравословното му състояние.

Предметите, носещи здраве на Овни и Риби, трябва да се разположат в югоизточната част на дома или стаята. Овенът трябва да постави на югоизток предмети с множество отделения – например кутия с инструменти, нощно шкафче, стайни цветя. Рибите е полезно да разположат в югоизточната част на стаята красиви предмети, най-добре е, ако са свързани с изкуството. За тях е полезно също в тази част на дома да съхраняват бижутата си.

За привличане на жизнени сили Телецът трябва да постави в източната част на жилището или стаята изящен предмет: вазичка, цвете или стайно растение с дълго стъбло, масичка или столче с тънки крачета, миниатюрна статуетка.

Близнаците и Раците трябва да разполагат предметите на здравето в североизточната част на дома или стаята

За Близнаците те трябва да са тайнствени – най-добре с черен или друг тъмен цвят. Предметите на здравето на Рака трябва да висят на стената, като отвличат вниманието от това, което се случва долу (колекция от камъни например). Други варианти са: картина с увлекателен сюжет, високо стайно растение.

Предметите, привличащи жизнената енергия към Лъва, трябва да се разположат в северната част на
дома или стаята. Това трябва да са стабилни неща – шкаф, кресло, легло. Добре е най-тежкият предмет от мебелировката Лъвът да разположи в северната част на жилището си.

Предметите на здравето за Деви и Везни трябва да се намират в северозапада на жизненото им пространство

Предметите, които носят добро самочувствие на Девата, са необичайни, оригинални неща, различни електрически прибори, научни книги, снимки на съмишленици или нещо, напомнящо приятелите и колегите. Предметите на здравето на Везните – това е всичко, свързано с водата (аквариум, минифонтан, картини, изобразяващи река, езеро, море).

Предметите на здравето на Скорпиона трябва да се разположат в западната част на неговия дом или стая. Това могат да бъдат ярки вещи, метални предмети, портрети на знаменитости, малки прости електрически прибори.

Мястото на здравето за Стрелеца и Козирога е югозападът на тяхното жизнено пространство

За Стрелеца е полезно там да има практични и стабилни неща с неголеми размери, всякакви цъфтящи нискорасли растения, красива кутийка, предмет, символизиращ материалното благополучие (например фотография на човек редом със скъпа кола или разкошна къща).

Предметите, носещи здраве на Козирога -това са средствата за връзка (телефон), източници на информация (книги, вестници, радиоприемник, телевизор), фотографии на приятели, братя и сестри.

За привличане на жизнените сили Водолеят може да разположи в южната част на своя дом или на стаята си това, което би му напомняло за неговите корени. Подходящи са например предмети, преминали по наследство, или обща семейна фотография. Освен това може да направи южната част на дома най-уютното място.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts