3

ное.

Мъж, който се възстанови от COVID-19, се оплака, че членът му е с 4 см по-къс

В Съединените щати мъж, прекарал COVID-19, се оплака на лекарите от проблеми с ерекцията и скъсяване на пениса с 4 см

30-годишен американец твърди, че е прекарал тежък COVID-19 през лятото на 2021 г. След като се е излекувал, е имал проблеми с ерекцията, а пенисът му се е скъсил с 4 см.

„Пенисът ми се сви. Преди да се разболея, беше по-голям от средния размер, не огромен, но определено по-голям от нормалното. Очевидно това се дължи на съдово увреждане и лекарите изглежда смятат, че ще е за постоянно. Нещо такова не трябва да бъде от особено значение, но това силно повлия на увереността ми и на способностите ми в леглото“, споделя американецът, пожелал анонимност по очевидни причини.

Специално за английския таблоид The Sun уролог обясни, че еректилната дисфункция може да доведе до намаляване на пениса, при което тъканите на мъжкия атрибут могат да се свият.

Също така, според експерти вирусът, причиняващ COVID-19, може да проникне в кръвоносните съдове на пениса, причинявайки увреждане

Отбелязва се, че Университетският колеж в Лондон е провел проучване на дълготрайните симптоми на коронавирусната инфекция, идентифицирайки 203 различни симптома при пациенти от 56 страни.

Според констатациите, публикувани в списанието Lancet’s EClinicalMedicine, 15% от мъжете се оплакват от еректилна дисфункция след прекаран COVID-19, а намаляване на тестисите или пениса се наблюдава при 5% от оздравелите пациенти.

Източник: The Sun

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts