29

сеп.

Как да разберете, че сте прокълнати и може ли да се отървете от проклятието

Вреди ли и как проклятието променя живота и какво да правите, ако сте били прокълнати

Какво е проклятие? Влияе ли на живота ни? Ако да, как да го премахнем? Прочетете за това в следващата ни увлекателна и полезна статия.

Ако някой, жив или мъртъв, изпитва силна неприязън към някого, тогава обектът на неговата омраза скоро открива, че е прокълнат. В повечето случаи не можете да направите нищо по въпроса. След като ви е сполетяло проклятие, адресирано до вас, не трябва да се надявате на кой знае колко щастлив край. От време на време може да посещавате свещеник, монах, знахар или гадател, който всячески ще се опитва да ви прочисти от негативната енергия, но няма гаранция, че усилията му ще бъдат успешни.

Станали ли сте чувствителни към промените във времето напоследък? Виждате или чувате неща, които другите не виждат или чуват? Чувствате ли се неудобно в тялото си, усещате ли тежест, сякаш някой седи на раменете ви? Да сте се скарали с някого, и то по начин, който не сте и предполагали, че ще се случи? Изглежда, че сте прокълнати!

Въпреки това, имаме добри новини за вас. Предлагаме ви лесен тест, чрез който ще можете да определите дали имате проклятие или не. За да направите това, трябва да отговорите на 13-те въпроса по-долу.

Тест: застигнало ли ви е проклятие?

Отговорете на тези 13 елементарни въпроса. Всичко, което се изисква от вас накрая, е да преброите броя на утвърдителните отговори, които сте дали.

  1. Чувствате ли се абсолютно безсилни напоследък?
  2. Усещате ли тежест в областта на гърба или раменете?
  3. Често ли боледувате?
  4. Често ли ви спира червен светофар?
  5. Срещате ли често пречки при осъществяването на плановете си?
  6. Често ли се проваляте в бизнеса, дори ако в началото всичко е вървяло добре?
  7. Изгубили ли сте желание да правите каквото и да било и искате да спите през цялото време?
  8. Имате ли често лоши мисли?
  9. Лесно ли се ядосвате?
  10. Обтегнати ли са отношенията ви напоследък (и с по-близките, и с не чак толкова близки хора от обкръжението ви)?
  11. Нямате късмет в любовта?
  12. Сънувате ли лоши сънища?
  13. Усещате ли често нечии очи върху себе си?

Резултат от теста

Пребройте броя на отговорите „да“, които сте дали. След това използвайте следната скала, за да определите резултата си:

0-2: Честито! Не сте прокълнати!

3-4: Вие страдате от леко проклятие.

5-7: Сравнително сериозно проклятие тегне над вас.

8-9: Страдате от силно проклятие.

10-12: Необичайно тежко проклятие проваля всяко начинание в живота ви.

13: Много лошо! Спешно трябва да вземете някакви мерки.

Как да се отървете от проклятието?

И така, ясно е че сте прокълнати. Как да премахнете проклятието?

Ако страдате от слабо проклятие (3-4 точки от теста), нямате причина да се притеснявате. Самият факт, че сте го открили вече означава, че е било премахнато от вас. Такива проклятия се правят от аматьори. И в момента, в който човек го открие, проклятието спира да действа. В този случай всичко е много просто!

Ако проклятието е по-силно (5-7 точки), просто трябва да го преживеете. Отхвърлянето на проклятие изисква много негативна енергия. Ако сте в състояние да устоите на тази енергия, тогава всичко ще бъде наред с вас. А разрушителната негативна енергия ще се върне към човека, който я е изпратил.

Ако имате силно проклятие (8-9 точки), трябва да отидете в храм или да посетите място с мощна положителна енергия. Тези свети места ще ви спасят от лошата енергия.

Ако имате необичайно силно проклятие (10-12 точки), имате нужда от помощта на професионалист – свещеник, монах или медиум. Те ще проведат специална церемония под формата на извършване на определен ритуал, четене на молитви или текстове за премахване на проклятието.

Ако сте отговорили положително на всички 13 въпроса, това означава, че проклятието е толкова силно, че практически няма начини да го премахнете. Разбира се, можете да отидете при свещеник-екзорсист, да посетите свети места, но шансовете за положителен резултат са много малки. Станали сте мишена на нечий прекомерен гняв и огромна завист. Но ако проклятието е изпратено несправедливо, рано или късно то определено ще се върне при онзи, който е решил да ви навреди. Също така, проклятие с такава сила се случва, ако човек предизвика гнева на Господ, като фундаментално наруши неговите заповеди. Човек трябва да признае вината си и да се покае. Нищо чудно – свещениците казват, че най-добрата защита срещу проклятието е чистата съвест!

Източник: ezoterik.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts