15

юли

Лош знак? Може ли да държите у дома часовник, който не работи?

Часовник, който не работи може да повлияе на нашето настроение, поведение и дори съдба

Ако времето (или вашият часовник) изведнъж спре, това определено е тревожен знак.

Часовниците имат специално значение в живота ни. С тяхна помощ се ориентираме добре във времето. Но, освен практическата си функция, този аксесоар – ако го носите на ръката си, и част от интериора – ако го закачите на стената си, е свързан и с много знаци и поверия.

В статията ще разгледаме някои от тях и ще ви кажем защо спрял часовник никога не трябва да се държи в къщата.

Ще донесе неприятности

Ако имате часовник, който много цените, но е спрял да работи, разделете се с него без съжаление. В противен случай такъв привидно безвреден аксесоар ще ви донесе неприятности, които след това ще трябва да бъдат коригирани. Разбира се, можете да го занесете за ремонт, но това не означава, че и бедите, които спрелия часовник води след себе си, също ще бъдат коригирани или премахнати.

По-добре е да се отървете от негативната енергия, която спрелия часовник носи със себе си, и да си закупите нов

Може би някога някой не е послушал съвета да се отърве от счупения и остарял, но красив часовник. Или просто е забравил да го свали от стената, въпреки че отдавна не работи.

Както се казва, защо да купувате нов, ако стария започне да работи отново? Не бързайте да се радвате, защото подобно явление далеч не е добро. Може да се каже, че спрелия часовник е знак, и то не добър, от Съдбата. Но ако вярвате на знаците – такъв часовник може да „докара“ или по-скоро да предупреди за смъртта на някой близък.

Привлича отрицателна енергия

Всяко семейство има своя собствена дреболия, която се предава от поколение на поколение, дори ако вече не е в ред. Би било жалко да го изхвърлите – това е реликва.

Ако вашето семейство е избрало часовник, който вече е спрял да работи, внимавайте с него. Въпреки че могат да поемат всички добри неща от предишните собственици, не всичко е толкова просто.

Факт е, че определено трябва да вземете часовник от жив роднина. Именно тогава те ще действат като талисман, който предпазва от неприятности. Освен това часовникът трябва да е точен и да работи. Но в случай, че наследството е наследено от починал близък или роднина и предметът вече не функционира, тогава, за съжаление, той съдържа само отрицателна енергия.

Какви други неща не трябва да се държат в къщата

Спрелите часовници са само час от онова, което не е добра идея да се държи у дома. Но какво ще стане, ако назовем други? Например, смята се, че изсъхналият букет цветя със сигурност ще привлече скръб, ако не бъде изхвърлен навреме. Също така, нещастието може да се случи поради остри предмети, които не се използват дълго време .

За да се сбогувате с бедността и да се отвори паричния поток, трябва да се отървете от празните портфейли. Може да се предпазите от болести, ако не приемате сувенири и подаръци от хора, които в момента се лекуват.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts