предложение за брак

9

ное.

Кое е идеалното място за предложение за брак?

 

 

Един от най-важните пъзели в живота, който някога ще поискате да разрешите, ще бъде: „Как и къде да направя предложението за брак?“. Като трябва да се има предвид, къде ще получите „ДА!“. Отговорът на това е, че трябва да вкарате въображение.

Ето някои идеални места за един от най-важните моменти в живота Ви:

венеция
Венеция, Италия

Изглед към лагуната, Венеция
Романтика
Градът на тесните калдъръмени улички, изящен палацо и елегантни гондоли- отдавна е известен със своята атмосфера! Венецианският остров Джудека винаги се радва на влюбени двойки, благодарение на панорамния си изглед към лагуната, двореца Доге и площада Сан Марко.

Изглед към Биг-Сюр, Калифорния
Романтика
Крайбрежие с каменни скали от едната страна и гордите планини на Санта Лучия от другата, сякаш е създадено, за да пътувате с момичето на вашите мечти и да се любувате на красотата.

париж
Париж, Франция

Понт-Ньоф, Париж
Романтика
Възможно ли е да се намери по-поетична алегория за свързването на два живота, отколкото световноизвестния мост в „Градът на светлините“. Той е най-старият от останалите мостове по Сена. Превърнал се е в любимо място за срещи още от построяването му през 1578 година. Най-приятната светлина е по залез слънце, когато последните слънчеви лъчи осветяват близките сгради в деликатни нюнси на златото.

Ресторант „Вертиго“, Банкок
Романтика
Предствалява бивш хеликоптер на 61-ия етаж на хотел Banyan Tree в Банкок. Ярките светлини на нощната тайландска столица ще ви накара да се влюбите в нея.

бора бора
Бора Бора

Плаване по морето при залез слънце в Бора Бора, Таити
Романтика
Френската Полинезия печели двойки от цял свят и то не случайно. Едно от най-атрактивните неща е да направите вечерна разходка по морето около кораловите острови на Бора Бора. Ще пийнете шампанско и ще се наслаждавате на гледката на Слънцето, скриващо се зад планината Отеман.

Плаж Хаймс, Австралия
Романтика
Това е перфектното място, ако искате да направите своето предложение на плажа, но не искате да се смесвате с тълпата от подобни двойки. Има изглед към невероятния залив Джервис. Включен е в книгата на Гинес като един от плажовете със снежнобял пясък в света.

Сентрал Парк, Ню Йорк
Романтика
Комбинирайте красотата на Сентрал Парк с ресторанта на Томас Келър. Не се колебайте- ще бъдете обречени на успех, само защото сте резервирали маса в този изключително престижен ресторант. Когато правите резервация (за предпочитане е да го направите 2 месеца преди желаната дата), се помолете да ви дадат маса до камината с изглед към парка и не забравяйте да споменете за предложението за брак. Ще бъдете впечатлени какви изненади ще ви приготвят от самия ресторант, които изобщо не сте очаквали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts