21

фев.

Когато прочетох това, се избавих веднага от орхидеите вкъщи, знаехте ли за тези проблеми?!

Орхидеята е растение – епифит. Това означава, че тя може да расте цял живот върху други растения, без връзка с почвата. Всичките си полезни вещества това невероятно цвете получава с помощта на корените си или на влажния въздух. Във връзка с това някои хора й приписват способности за изземване на жизнената енергия.

В последно време битува мнението, че орхидеите не трябва да се отглеждат вкъщи – само в офисите и в помещения, в които не се живее. Специалистите по Фън-шуй също имат свое мнение по въпроса. Те не забравят да отглеждаме това растение, но все пак съветват да не го поставяме в спалнята.

ходьба для быстрого похудения

Смята се, че по време на сън хората са абсолютно беззащитни, а това коварно растение може да се възползва и да отнеме част от жизнената ни енергия. Затова и сутрин може да се почувстваме отпаднали и уморени.

Също така експертите по фън-шуй твърдят, че орхидеята е много женско цвете, което може да повреди мъжката аура и да подтисне либидото. Затова, ако имате орхидея вкъщи, е добре да я преместите на място, където мъжете прекарват най-малко време.

Проблем има и при жените. Ако стопанката на дома има силна енергия, няма да го усети.
Но жени с мек, раним характер може да усетят вредата – енергията им постепенно ще премине към цветето. Затова и красавиците с меко сърце е по-добре да подарят това цвете на други – няма да им се отрази добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts