10

мар.

Ким Бейсингър се промени до неузнаваемост след пластична операция – шокиращи снимки

69-годишният някогашен холивудски ангел сега прилича на Мики Рурк. Просто вижте новите снимки – невъзможно е да ги гледате без да се разплачете

В Холивуд има два типа „застаряващи“ актриси: естествени и хирургични. В първия случай звездите избират естествен вариант. Стареят достойно и със стил. Във втория се опитват с всички сили да създадат „илюзията“, че лицето им е все такова, каквото е било преди около 30-40 години. Такива радикални „пластмасови“ мерки водят до катастрофални последици: това се случи с Мадона, случи се и с Ким Бейсингър.

Новите снимки на 69-годишната актриса шокират дори хората със силна психика – невъзможно е да се повярва, че промененото лице принадлежи на един от най-обичаните и предпочитани „ангели“ на Холивуд.

В допълнение към кръговия лифтинг, хирургът е поставил импланти в скулите и е стегнал овала на лицето с конци. Сега физиономията на Ким прилича на замръзнала маска – невъзможно е човек да я погледне без да потръпне от ужас.

Актрисата, модел на Playboy и икона на красотата, стана известна през 80-те години на миналия век, започвайки с ролята си на момиче на Бонд заедно с Шон Конъри във филма за Джеймс Бонд от 1983 г. „Никога не казвай никога“.

Тя също така е добре известна с ролята си в еротичната драма „9½ седмици“, както и с награденото с Оскар изпълнение в „Поверително от Ел Ей“.

Бейсинджър, която се превърна в отшелник заради агорафобията си, често е била обект на слухове, че се е подложила на пластични операция.

Въпреки това, тя никога не е потвърдила, че е лягала под ножа – и дъщеря ѝ също твърдеше, че майка й е изцяло естествена – без операции, без лифтинг, без нищо, което да е изкуствено добавено или направено.

Източник: nypost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts