10

сеп.

Кание Уест и Ким Кардашиян трудно делят общите милиони

Две семейства се класират сред звездите, спечели най-много пари, според „Форбс“

И преди да заемат трона на най-богатото семейство знаменитости, Ким и Кание си бяха сред най-одумваните семейства в света

И преди да заемат трона на най-богатото семейство знаменитости, Ким и Кание си бяха сред най-одумваните семейства в света

Двойките обаче са твърде различни. Кание Уест и Ким Кардашиян изкарват милиони поотделно, и се разведоха наскоро, Джей Зи и Бионсе все още са заедно. След 4 години отсъствие рапърът Кание Уест се върна в челото на списъка – на трета позиция е. Ким Кардашиян, която печели от какво ли не – телевизионно шоу, инфлуенсърство, мода, е на 26-о място. Така двамата станаха най-богатата двойка в шоубизнеса. Да не би някой да пропусне този факт, Кание и Ким миналата седмица люто се скараха с отличничката в класацията – певицата Тейлър Суифт. Тя ги обвини, че предизвикват тормоз срещу нея в социалните мрежи. Разпрата им затихва и се подновява още от 2017 г., когато Кание обиди Тейлър в песента Famous. По-късно Ким разкри, че звездата сама била позволила на рапъра да използва името й и имало серия серия есемеси, които доказвали това.
Оттогава феновете на двойката, която има повече от 200 млн. последователи в социалните мрежи, ожесточено нападат всеки пост на Тейлър Суифт.

Името на новата модна линия за стягащо бельо на Ким „Кимоно“ предизвика скандал. Провокативните й снимки винаги са гореща тема, макар че напоследък тя се опитва да стане по-известна с това, че усилено учи право. Кание пък не излиза от светлината на прожекторите със страстната си подкрепа за президента Доналд Тръмп.

Бракът на Ким и Кание не се оказа от стабилните

Запознават се през 2002 г., докато рапърът записва песен с поп звездата Бранди, която тогава е приятелка на Ким, омъжена за продуцента Деймън Томас. В следващите години двамата се сближават и разделят. Ким се развежда с Деймън и се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис. Кание е гадже с дизайнерката Алексис Файфър и с актрисата Амбър Роуз. Нещата стават сериозни през 2012 г., макар че Ким още не се е развела с Хъмфрис. В интервю Кание споделя с раздразнение, че тя криела халката си от него. Веднага след разтрогването на брака рапърът й предлага да му стане съпруга – с огромен 15-каратов пръстен пред 100 приятели, събрани за 33-ия рожден ден на Ким.

Сватбата позакъснява, защото скоро се разбира, че очакват дъщеря – Норт Уест

Изборът на име определено повдига вежди, понеже буквално означава Север Запад. Бебето присъства на двете им сватби. През 2014 г. Ким и Кание сключват граждански брак във Франция, където канят куп звезди на купон във версайския палат. След няколко дни се вричат във вярност на интимна церемония, водена от най-добрия им приятел – комика Рич Уилкерсон-младши. На морския бряг в Италия са само най-близките им, а камерите и телефоните са забранени.


През следващите 5 години Ким и Кание имат още три деца с екзотични имена. Синът им Сейнт (Светец) е на 3. Дъщерята Чикаго се роди миналата година. През юни тази година дойде Псалм, износен от сурогатна майка. Хлапетата често придружават родителите си на светски събития. Норт тази година беше на корицата на престижното американско модно списание WWD.

Ким и Кание вече печелят главно от мода

Въпреки хитовия дует с Лил Пъмп от тази година рапърът трупа богатство като дизайнер на маратонки за популярната марка Yeezy, която е част от Adidas. Според „Форбс“ продажбите ‘li им са близо 1 млрд. долара през последната година и носят основната част от 150-те милиона, които Кание е заработил.

Повечето от 72-та милиона на Ким идват от нейната козметична линия KKW Beauty. Принос има и риалити предаването на семейство Кардашиян-Дженър.

Така двамата са изкарали общо над 220 млн. долара от юли миналата година досега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts