4

авг.

Катастрофа: Как трудният характер на Меган Маркъл разваля стила й

Меган Маркъл навършва 42 години на 4 август. По този повод си припомняме най-противоречивите тоалети на звездата, продиктувани от бунтарството й

Широка усмивка, къси поли и тесни рокли са точно това, с което феновете помнят Меган Маркъл по време на нейната актьорска кариера. След сватбата с принц Хари стилът ѝ много се промени: вместо блузи с деколте се появиха стилни сака, а силуетите станаха по-сдържани. Но касичката с модни провали продължи да се пълни.

Защо се случи това? В края на краищата Меган имаше възможността да се облича при най-добрите дизайнери и да се обърне към стилисти, които биха могли да направят тоалетите ѝ безупречни. Приказката беше разрушена от трудния характер на Маркъл: експертите многократно са казвали, че именно заради него избраницата на принца не е харесвана от кралското семейство. Бунтарският нрав се отрази негативно на стила на актрисата.

Преди брака си с Хари, появата на Меган Маркъл на червения килим едва ли може да се нарече запомняща се: тя предпочиташе невзрачни поли с мини дължина, носеше леки рокли. И едва ли някой би могъл да се вдъхнови от стила на актрисата – много от тоалетите изглеждаха безвкусни. Вижда се, че стилистите явно не са показали кой знае какво влияние върху гардероба на звездата.

Но след брака си Меган Маркъл имаше приличен бюджет за дрехи

Журналистите изчислиха, че е похарчила около милион паунда за гардероба си (без тази сума да включва бижута). Маркъл наистина започна да се облича по-добре, но характерът й се оказа невъзможен за промяна.

Меган периодично се връщаше към героинята си от сериала „Костюмари“: поради някаква причина тя се съсредоточава върху широките рамене, но не се и опита да подчертае талията. Тя също избра модели, които бяха малки за нея. Фактът, че Маркъл не може обективно да оцени кой размер ще ѝ пасне, също беше отбелязан от мнозина.

Възниква логичен въпрос: защо стилистите позволиха това?

И отговорът отново се крие в характера на Меган: тя искаше всичко да бъде така както тя намери за добре.

Маркъл често беше обвинявана, че се появява в неподходящи тоалети: на снимката за годежа херцогинята позира в „гола“ рокля.

Не е тайна, че кралското семейство има строг дрескод, но Меган реши да се бори с установените правила. Например, тя пристигна на събитие с „голи“ крака, въпреки че етикетът изисква жените да носят чорапогащник.

Някои се опитаха да насочат съпругата на принц Хари, но нейният нрав пак взе връх. Може би, ако Маркъл се вслушаше в препоръките, можеше да се избегне фиаското на един концерт в Ню Йорк. Тогава Меган се появи в бяла мини рокля, която ѝ седеше изключително зле.

Друг сериозен гаф е посещението на херцогинята в училище, в което учат деца с ниски доходи. Маркъл се появи в скъп костюм на стойност около 7500 долара, облекло, което също беше наречено много неподходящо.

Експертите забелязаха, че Меган не знае как да се движи и да прецени как ще изглеждат дрехите ѝ по време на разходка или след пътуване с кола – имаше случаи, в които тя буквално излизаше „на хармоника“ от колата. Следователно, дори луксозните модели могат да изглеждат евтини и неудобни, когато са носени от нея.

Самоувереността, която актрисата има, е страхотна, но сляпото вярване, че точно тя знае всичко най-добре, е катастрофа. В крайна сметка, ако дрехите изглеждат скъпи на модел или манекен, това не означава, че те ще седят на вас по същия начин.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts