11

окт.

Заседналa в образа: как изглежда сега героинята от скандалния филм „Лолита“

Името на американската актриса не е познато на всички. В крайна сметка филмът „Лолита“, който излезе през 1995 г., беше единствения, който донесе голяма слава на актрисата

След шумния успех много зрители очакваха шеметна кариера за младата актриса, но това не се случи. Суейн не се справи добре с киното: нейната филмография не е никак богата и съдържа не повече от 50 филма.

Хубавата блондинка започва кариерата си в шоубизнеса от млада възраст и в началото работи като дубльорка, като от време на време се появява на екрана в разни неизвестни филми.

Но вече на 15-годишна възраст Доминик реши да опита какво би се случило ако се пробва в голямото кино и победи около 3 хиляди кандидатки за ролята в изключително противоречивата филмова адаптация на „Лолита“. Младата и красива Суейн изпълни ролята блестящо, което привлече вниманието на филмовите критици, които реагираха много положително на работата ѝ.

Скоро Суейн участва в популярния екшън филм „Face Off“, в драмата „Fan“ и други, по-малко забележими и нискобюджетни филми.

Сега тя е на 43 години и много малко се знае за личния й живот. Доминик беше в граждански брак с актьора Кристофър Мастърсън, но с времето връзката между тях започна да се пропуква. От няколко години сърцето на Суейн не е свободно: актрисата намери щастие с мъж, далеч от шоубизнеса. Явно това е повлияло на спокойното и уверено излъчване, което тя има сега.

Актрисата обаче не води уединен начин на живот

Тя има страница в социалните мрежи, където често публикува свои снимки. Лесно е да се види, че външният вид на Доминик се е променил малко с възрастта. Макар и с три десетилетия почти по-възрастна, тя все така се носи по момичешки небрежно.

Естествено, на лицето на младата жена се появиха неизбежни бръчки, но целият й образ все още предизвиква асоциации с героинята, която преди време тя изигра на екрана. На някой може и да му се стори смешно, но Доминик продължава да оформя дългата си плитка в стила на Лолита, която между другото много й отива. Явно актрисата е била Лолита много преди да я открият за филма.

Суейн е абсолютно далеч от шоубизнеса и изобщо не се стреми към популярност. Тя изглежда така, както иска, а не както се очаква от нея.

Източник“ woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts