10

фев.

Как изглежда къщата на Меган Маркъл и принц Хари

Външният вид и вътрешната украса на имението на Меган Маркъл и принц Хари наистина правят страхотно впечатление

Голяма част от заснемането на документалния филм на Netflix за Меган Маркъл и принц Хари е заснето в къща за кости, която е съвсем близо до имението на двойката.

Публиката обаче успя да разгледа и вътрешността на зашеметяващото херцогско имение в Монтесито. Жилищата обхващат площ от почти 4 хиляди квадратни метра. В момента този разкошен имот се продава за £27,8 милиона.

Резиденцията, на територията на която са направени снимките за документалния филм, се намира на живописно място с палми и тропически градини. Имението е проектирано през 2006 г.. Дизайнът е направен в средиземноморски стил.

В домът на семейството преобладават предимно кремавите цветове и златен интериор. Имението разполага с всички необходими удобства, включително фитнес зала, салон, библиотека и домашно кино.

Къде се намира къщата на Меган Маркъл и принц Хари?

Санта Барбара е постоянният дом на принц Хари и Меган Маркъл. Известен със своите уединени имоти, районът е дом и на много други знаменитости като Опра Уинфри, Том Круз, Гуинет Полтроу и Елън Дедженеръс. Цената на имението е 14,7 милиона долара.

Жилищната площ е повече от 5 хиляди квадратни метра, без градината. Къщата разполага с 9 спални и 16 бани, в допълнение към това има винарска изба, тенис корт, спа, басейн и дори кокошарник.

Според някои източници в имението има отделна къща за гости с две спални и две бани. В интервю за The Cut Меган споделя, че веднага се е влюбила солидното имение. Именно тук те с Хари се чувстват сигурни и спокойни, споделя бившата актриса.

Спалня

Спалнята е оборудвана с класическо голямо легло и две нощни шкафчета. Освен това има шезлонг и обща баня. Банята е направена в светли нюанси, основният материал е мрамор. До спалнята има малък дрешник с достатъчно място за съхранение.

Следва кът за сядане с два стола, разположени до прозореца. По отношение на откритото пространство спалнята се отваря към терасата чрез двойни врати с дървена рамка.

Хол

За първи път зрителите видяха хола на двойката по време на изненадващо участие в America’s Got Talent. Стените на стаята са украсени с поредица от фотографии, които бяха представени от двойката на тяхната близка приятелка Опра Уинфри. Освен това Хари и Меган притежава колекцията „Жени: колекция от изображения на National Geographic“

Градина

През септември 2020 г. двойката проведе интервюто за списание TIME именно от градината си. Във видеото обаче може да се наблюдава само малка част от нея. Територията на градината е 29 хиляди квадратни метра и включва много и различни видове растения, включително борове и кипариси.

Говори се, че принц Хари е засадил в огромната градина няколко незабравки в памет на майка си, тъй като те били любимите цветя на принцеса Даяна.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts