младежки вид

10

фев.

Как да постигнем младежки вид чрез грим: 7 хитрости

 

 

Тези 7 трика ще ви помогнат да постигнете по-млад вид и трайни резултати.

1.Използвайте извивачката за мигли веднага след къпане
Топлата вода ще направи крехките мигли по-гъвкави и ще ви бъде много по-лесно да ги навиете, без да се страхувате от късане.

2.Започнете грима си от веждите с молив

грим
Голяма част от жените използват кафявия прах, за да запълнят всички „пролуки“ във веждите им като по този начин се придава естествен вид

Формулата на прахообразните сенки за вежди не е достатъчно стабилна и има голяма вероятност да изчезнат до обяд. Затова се препоръчва първо да нанесете молив върху веждите. Восъчната му основа ще играе роля на основа за праха и така ще го задържи на мястото си през целия ден.

3.Необходимо е фон дьо тенът да се затопли
След като нанесете основата върху лицето, след това търкайте дланите си около минута и след това нанесете фон дьо тенът върху бузите, брадичката, челото и носа. Топлината на ръцете ви ще помогне да го стопли и така ще придаде на кожата ви по-естествен нюанс.

4.Обемните и дълги мигли изискват използването на 2 вида спирала
Първо нанесете слой спирала, който да придаде на миглите обем, основата на който се състои от крем. Това ще придаде пълнота на миглите от корена до върха. Изчакайте няколко минути докато спиралата изсъхне. След това нанесете удължаваща миглите спирала, чиято основа се състои от гел. Вторият вид спирала ще държи извити миглите през целия ден.

5.Загубили сте червилото си?

червило
Винаги използвайте червило- то играе страхотен завършек на грима

Направете си свое собствено.
Ето как: нанесете малко балсам за устни, вземете малко розови сенки за очи или руж на върха на пръста си и го разтрийте върху устните си. Ще се изненадате от ясни и блестящи устни.

6. Винаги е необходима опора на лакътя
Печеливша техника: когато трябва да начертаете тънки и ясни линии на очите или около устните, не трябва лактите да бъдат във въздуха. Винаги ги поставяйте върху гладка повърхност на маса или чекмедже.

7.Добавете синьо
Ако очите ви са уморени, за да намалите зачервяванията, изберете сини нюанси за очна линия и сенки за очи. Например, меки сиви сенки и тъмно синьо или тъмно сиво за очна линия. Избягвайте червените или розовите нюанси, включително и лилаво- всички тези цветове подчертават уморените и зачервени очи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts