гадже

4

май

Как да общувате с приятелките на вашето гадже?

В тази статия ще научите как да се справите с този проблем

Научаването на няколко начина да се справяте с приятелките на гаджето си може да ви помогне да премахнете чувството на ревност и несигурност. Да забраниш на гаджето си да има приятелки не е отговорът, защото той най-вероятно тайно ще се възмути, че се опитваш да контролираш приятелствата му. Ако сте изправени пред тази дилема на връзката, тук ще намерите  начини как да се справите с този проблем.

Станете по близки

Един от начините да се справите с приятелките на гаджето си е да станете техен съюзник. За да успокоите тези страхове, опознайте всяка един от тях лично. Поканете я на обяд или вечеря с вас.

Излизайте заедно

Поканете я да се мотае с вас, вашия мъж и група други приятели. Ако тя има половинка, поканете и него. Това ще ви даде шанс да видите как се държи това момиче, когато е около вашия мъж. Ако тя има скрити мотиви, езикът на тялото й ще го издаде.

Дайте и шанс да станете приятелки

Винаги, когато излизате с това момиче, просто се дръж като себе си, а не като ревнива приятелка. Избягвайте да бъдете студени или груби с нея, тъй като това само ще създаде напрежение и негативизъм, карайки всички да се чувстват неудобно. Тя може да е готин човек, с когото можете да се свържете, така че й дайте шанс. Освен това ще спечелите точки с гаджето си, като приемете неговите приятелки.

Флиртуващи приятелки

Друг тип приятелка, която може да има вашето гадже, е флиртуваща, която всъщност го иска за себе си. Това момиче е лесно да се забележи, защото тя е тази, която непрекъснато му звъни, изпраща имейли или съобщения. Ще  се обажда късно през нощта, докато сте в леглото заедно. Когато имаш работа с момиче като това, твоето гадже трябва да определи границите на приятелството. Ако се опитате да го направите, тя само ще увеличи досадното поведение.

Говорете с приятеля си

Ако ви е неудобно, че гаджето ви е приятел с това момиче, запитайте се защо. Дали защото сте ревниви или несигурни във връзката и просто предполагате най-лошото? Или защото имате конкретно доказателство, че между тях се случва нещо странно? Ако подозирате, че приятелката му има скрити мотиви, повдигнете въпроса с вашия мъж.

Източник: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts