17

окт.

Какво не трябва да се прави в началото на една връзка?

Неподходящото поведение в самото начало на една връзка служи като лоша основа за нейното развитие

Какви са типичните грешки, които хората правят, когато романсът тепърва започва? Добре е да знаете, защото това знание ще ви е необходимо, за да си осигурите благополучие във връзката с новия партньор.

Грешките в началото на една връзка могат да повлияят на по-нататъшното развитие на взаимоотношенията
между двамата. Началото на романтичната връзка е един от най -ярките периоди. И в същото време той е и един от най -критичните, защото именно по това време се случват много раздели.

Грешки в началото на една връзка

И така, срещнали сте партньор, с когото ясно виждате светлото си бъдеще.

Не замъглявайте тази перспектива със следните грешки:

Корекция. Има жени, които изрично декларират начина си на спечелване на партньора, който се състои в подробно проучване на неговите интереси и пълна адаптация към тях. Те просто се приспособяват към това, което мъжът обича. Това е изпълнено със сериозни проблеми, защото в този случай човек забравя кой всъщност е той;

Непълна връзка . Това е нещо, което лесно може да развали всяка любовна история още в начален етап, колкото и обещаваща да е тя. Непълната връзка ви принуждава да сравнявате предишния партньор с настоящия. Освен това може да прикриете негодуванието и жаждата за отмъщение към предишния, а настоящия – да ненужно да превъзнасяте;

Опити за „вписване“ на отношенията в определен формат

Това може да се изрази агресивно, чрез натиск и налагане, или може би чрез свръхзащита. Не трябва да има нито едно от двете, за да са налице здрави отношения;

Игнориране на нуждите. Тук говорим за нуждите на двамата партньори. Те трябва да бъдат декларирани открито и директно. Съвети и очаквания в стил „Нека той / тя познае от какво имам нужда“ могат да разрушат съюза.

„Предишната ми връзка завърши с провал още в началния етап. Опитах се да направя едно цяло от мен и партньора ми и очевидно това беше голяма грешка. Разделихме се болезнено и по тази тема все още ми е трудно да говоря”, споделя своята история и своя опит 28-годишната Ана.

Най -важните елементи на всяка връзка са искреността и откритостта

Те са и гарантите, че няма да бъдете шокирани през втората година от съвместния ви живот от факта, че партньорът ви всъщност не е този, за когото се представяше в началото.

„Ние с жена ми от десет години сме заедно и се обичаме много. Нашите отношения са изградени на честност и уважение“, казва Найден.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts