5

окт.

Изгубената красота на Том Харди: защо е толкова отпуснат?

В новия филм „Venom-2“ холивудският красавец Том Харди неприятно изненада с външния си вид

Том Харди преди

Дори 60-годишният Уди Харелсън изглеждаше по-млад от 44-годишния Том.

Милиони почитатели на таланта на бруталния, харизматичен британец Том Харди са в паника. Образът на коравия човек, могъщ красив мъж, който изглеждаше страхотно на екрана и в реалния живот изведнъж избледня. Къде отиде „Лудият Макс“, питат се феновете (и най-вече – фенките на актьора)?

Почитателите му бяха объркани от предположения, без да знаят причините за такава драматична промяна във външния вид на техния идол. Някой прибързано си спомни едно бурно и доста тъмно минало, когато Харди имаше с какво да се прецака. Той обаче е известен с това, че никога не хвърля думите си на вятъра. Ако се е зарекъл да сложи край на лошите навици, възпрепятстващи кариерата му, значи го е направил.

Том Харди стана един от най -ярките актьори в Холивуд, където винаги е имало силна творческа конкуренция

Като цяло той се промени много и се превърна в красив мъж, излъчващ неустоима сексуалност.

Но много зрители бяха разстроени, когато наскоро беше пуснат дългоочакваният фантастичен екшън Venom 2 с участието на Том Харди. Неговият антипод във филма, изигран от известния актьор Уди Харелсън, изглеждаше по -млад и свеж от него. Уди – известният „Natural Born Killer“, въпреки 60 -те си години (Том Харди вече е на 44 години), сякаш караше втора младост. На Харелсън обаче никога не би могло да се отрече талантът за превъплащение.

Летаргичният и леко отпуснат Том Харди сякаш излежаваше присъдата си на екрана. С известна част от истината можем да кажем, че все още има обективни причини за такава драматична промяна в звездния британец не към по -добро.

Вероятно тук определена роля е изиграл холивудският режисьор Джош Трънк, който сега се смята за вечния губещ в Холивуд след редица не особено качествени филми, които засне. А Том Харди успя да получи главната роля във филма му „Capone: Scarface“, който разказва за съдбата на легендарния гангстер Ал Капоне. Филмът претърпя пълно фиаско. И сега критиците не могат да се успокоят за, меко казано, поредното неуспешно творение на Джош Трънк.

Между другото, в името на автентичността на мафиота, той направи големи жертви. Том натрупа допълнително тегло и обръсна главата си, за да прикрепи перука с рядка, мазна коса. Почти килограм гъсто нанесен грим напълно скрива обичайния външен вид на актьора. Възможно е подобни манипулации с лицето и тялото му да са повлияли негативно на любимеца на жените. Може да не е имал време да се възстанови напълно за снимките на следващия филм: „Venom-2“. Остава да се надяваме, че всичко ще се нормализира и Том Харди ще възвърне предишната си привлекателност.

Източник: kino.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts