отслабване

1

апр.

За по бързо отслабване- откажете се от следните храни

Кои храни трябва да спрем да ядем за бързо отслабване според последните проучвания на диетолозите?

Никога не е лесно да свалите наднорменото тегло, но ползите от това са огромни. Ще бъдете по-здрави и по-щастливи със здрава физика. Загубата на тегло означава изгаряне на повече калории, отколкото приемаме. Освен много упражнения, ще трябва също да направите промени в хранителния си режим. Следните храни никога не трябва да са част от план за хранене за отслабване.

Оставете газираните напитки

Безалкохолните напитки са пълни със захар, което може да доведе до проблеми с кожата, инсулинова резистентност и затлъстяване. В содата също няма хранителни вещества. Хората, които се откажат от газираните напитки, често получават резултатите, които са искали, без да се налага да правят твърде много други драматични промени в диетата. Можете да направите това!

Спрете Макдонадс и КФС и всички подобни на тях

Трябва задължително да спрете този вид храни, защото те са пълни с рафинирани въглехидрати, захар и натрий. Това са храни с много малко хранителна стойност от, които се надебелява доста бързо. Изключете ги от менюто си, ако искате да отслабвате.

Бъдете внимателни какви салати подбирате

Салата може да бъде чудесен избор за отслабване, защото може да бъде с много ниско съдържание на калории, но с високо съдържание на фибри за засищане на апетита. Въпреки това някои салати в менютата на ресторантите и продавани предварително приготвени в магазина са ужасен избор. Стойте далеч от кремообразни салати и всичко с тонове сирене, ядки или пържено месо.

Спрете да си взимате замразени храни

Въпреки че може да има някои прилични замразени ястия, повечето от тях са пълни с мазнини, калории, които лесно могат да провалят целите ви за отслабване. Много по-добре да ядете обикновена домашно приготвена храна.

Червени меса

Макар че червените меса са пълни с протеини, те също са пълни с наситени мазнини, които са свързани с наддаване на тегло, проблеми със сърцето и запушени артерии. Сменете червените меса с бяло месо и ще забележите разликата след няколко месеца на кантара.

Източници: https://weightloss.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts