жените

7

мар.

За жените: съвети при маструбиране

Последни проучвания сочат, че маструбацията при жените се оказва важна за здравето

Не се срамувайте, това е нормално за всяка жена. Освен това е здравословно, защото повишава имунната ви система, по- рядко ще страдате от главоболие и намалява стреса.

Използвайте вибратор

Вибраторите не са толкова силни, колкото си мислите, че са и са много по-приятни, отколкото си мислите. Ще изпитате усещания, които никога преди не сте изпитвали.

Сменяйте посоката

Няма значение дали използвате вибратор или използвате ръцете си. Така или иначе, сменяйте движението. Вариацията е ключова.

Гледайте порно

Порното не е само за мъже. Жените също могат да гледат. Това със сигурност ще ви помогне. Ако искате изтривайте историята си на браузъра.

Докосвайте зърната си

Докосвайте зърната си. Не е нужно да се придържате към долната част. Има и други места от тялото ви, които също се нуждаят от внимание.

Пуснете си музика

Пуснете си музика. Това ще подобри настроението ви и ще ви предразположи. Музиката е известна със силното си въздействие върху нас.

Завийте се за де се чувствате по спокойна

Влезте под завивките. Ако се чувствате незащитена, когато се докоснете. Това ще ви даде малко допълнителна поверителност.

Фантазирайте си

Вместо да гледате снимки или да четете еротичен роман, можете да затворите очи и да фантазирате за нещо секси. Тази техника прави чудеса.

Не използвайте краставици

Не използвайте краставици или домашни предмети, за да маструбиране, защото  може да се нараните или да се заразите с нещо. Вместо това поръчайте играчка от някой сайт.

Не се назорвайте

Не се назорвайте. Ако не се чувствате удобно или не сте в настроени пробвайте друг път.

Намерете вашата G точка

Поставете едната си ръка върху точно над костта. С другата ръка използвайте 2 пръста и ги вкарайте, докосвайки горната част на вагината си. е най-чувствителната, където натискате между двете ръце, е типичната област в, която трябва да се намира вашата  на G точката.

Източник: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts