3

ное.

Защо не бива да снимате детето докато спи и преди да е навършило 1 годинка?

Най-светлите академични умове са на крачка от създаването на изкуствен интелект

Но човешката природа е устроена така, че мнозина наши съвременници отказват да вярват в различни поверия. Глупави суеверия, ще кажат повечето. Но може би не всичко е така просто…

Нашите предци са смятали, че душата на спящия човек напуска тялото и скита по време на сън. Затова, докато спи, тялото на човека е лишено от защита и може да бъде атакувано от зли сили. Спящият не бива да се мести, защото, когато се върне, душата няма да го намери и резултатът е един – смърт…

Спящ човек не бива и да се рисува и да се снима. Такива действия отнемат от силата му, провокират развитието на болести и водят до смърт. Според мистиците фотографията носи много информация за човека. Според едни върху нея остава частица от душата му и следа от енергетиката му. Маговете могат да разчетат тази информация и да я използват, за да насочат срещу него зло. Като се има предвид, че спящият се намира в безпомощно състояние, влиянието върху него чрез снимката ще е още по-силно. При това за провеждането на зли магически ритуали не е задължително магът да разполага с разпечатана на хартия снимка на жертвата. Напълно достатъчна му е и електронната й версия.

Освен мистичните обяснения по въпроса защо не трябва да се снимат спящи хора, има и напълно прозаични причини

Преди всичко трябва да се обърне внимание на ярката светлина и щракването, които могат да изплашат спящия. Снимащият може да чуе по свой адрес и няколко не особено
приятни определения. Спящият, и особено детето, могат от уплах да получат нарушения във функциите на нервната система и да развият фобия.

А най-интуитивният отговор на този въпрос, който ще задоволи и вярващите в мистиката, и отхвърлящите съществуването й, е, че спящ човек не бива да се снима, защото такива фотографии изглеждат доста непривлекателни. Причината е, че по време на сън групите мускули в тялото се отпускат и положението му е непредсказуемо.

Какво още според мистиците не бива да се прави с фотографиите?

Не снимайте деца до 1 годинка

Малцина от родителите обаче могат да се въздържат да не направят няколко кадъра на прекрасните си чада. Но ако го направите, не показвайте снимките на непознати хора и не ги пускайте в социалните мрежи. Причината е, че енергетичното поле на децата под една годинка е напълно беззащитно и те са открити за абсолютно всякакви атаки.

Не се снимайте в огледало

Огледалата могат отлично да поглъщат енергетиката на човека, и поточно – неговата енергийна следа. Когато се снимате в огледало, вие привличате върху себе си цялата отрицателна енергия, събрана в него. Особено неясно минало имат старите огледала. Ако снимате себе си и някого другиго в него или край него, последствията са непредсказуеми.

Не се снимайте в изоставени сгради

Фотографирането на лоши места винаги е свързано с огромна загуба на жизнени сили. Може да доведе и до изграждането на постоянна връзка с мястото, което постепенно снижава енергията на човека.

Не се снимайте на гробища

Практиците и екстрасенсите не съветват никого да се свързва със света на мъртвите. Ако човек се снима на гробище, той лесно може да получи енергийна привързаност към това място. В резултат може да се стигне до сериозно заболяване и дори до летален изход.

Не снимайте тежко болни и хора на крачка от смъртта

Такива снимки не са нищо друго освен проводници към света на духовете. Когато човекът умира, душата му не може свободно да си тръгне, защото фотографията я задържа в света на живите.

Не унищожавайте фотографии

Не трябва да късате, да изгаряте или да пробивате с игли снимки. Такива манипулации се извършват с тях при създаване на проклятия или уроки за смърт. Ако ги повтаряте, може да навредите на човека, запечатан на снимката.

Не пазете снимки на починали и на живи хора заедно

В резултат на такова „взаимодействие” енергетиката намалява и живите могат да почувстват неразположение.

Не правете снимките си обществено достояние

Ако предполагате, че има хора, които могат да ви желаят злото, не поставяйте снимките си на всеобщо обозрение. В съвременния свят при масовото разпространение на социалните мрежи не е абсолютно никакъв проблем да се намери актуална снимка на даден човек. Хората, които са загрижени за безопасността си, или изобщо не пускат в интернет снимките си, или ги свеждат до минимум. Не се снимайте с часовник Това е лоша поличба, според която на този човек е останало съвсем малко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts