5

дек.

Заклинания за намиране на нова работа

Използваме заклинания, за да привлечем любовта, да се излекуваме или да съхраним мира в семейството

Но има заклинания, които са насочени към това, да помогнат в търсене на работа, в общуването с колегите, за повишение в службата и т.н. Не трябва обаче да се забравя, че сами по себе си те не са в състояние нищо да направят. Само активността и действието ще прокарат пътя ви към успеха, а заклинанията само ще създадат благоприятни обстоятелства.

За всичко, свързано с работата, „отговарят” три планети: Меркурий, Слънце и Марс, Меркурий ще ви помогне да намерите общ език с колегите и началството. Денят, да се обръщате към тази планета, е сряда. Цветът на свещите за обреда е зелен, ако искате да успеете на събеседването или да избегнете уволнение, и розов – ако искате да намерите взаимно разбиране в колектива.

Слънцето ще „ходатайства” за повишение и за признание на вашите заслуги. Денят на Слънцето е неделя. Цветът на използваните свещи – златист, ако искате признание, и зелен, ако мечтаете за повишение.

Марс ще ви даде сили за търсене и ще „избере” най-подходящия момент за ново начало. Освен това ще ви помогне да заемете първо място сред претендентите за по-висока длъжност. Денят на Марс е вторник, цветът на използваните свещи – червен.

Преди да произнесете дадено заклинание, нанесете знака на планетата, към чиято сила се обръщате, върху свещта. За заклинания за работа (търсене, повишение, признание) най-добре използвайте времето от след новолуние до пълнолуние. А за да намерите общ език с колегите, произнесете заклинанието по пълнолуние.

ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ТЪРСЕНЕ НА РАБОТА

В полунощ запалете червена свещ, разположете около нея предмети, свързани със сферата, в която търсите работа, или отворете сайта, на който търсите подходящи вакантни места. Поставете свещта пред монитора, а предметите – около него. Произнесете заклинанието три пъти по три: „Ще стана, прекръствайки се, ще тръгна, благославяйки. Ще викат, работа ще ми предлагат, изгода ще ми обещават. Преди да изгрее новата Луна, ще намеря нужната работа – изгодна, печеливша, интересна и успешна. Да бъде!”. След като произнесете 9 пъти заклинанието, угасете свещта с пръсти и я запалвайте за 5 минути преди всяко интервю за работа.

ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ПОВИШЕНИЕ

Едва ли ще успеете, ако работите като куриер, а произнасяте заклинание да станете главен директор. Заклинанието се произнася на разсъмване. Запалете златиста свещ, визуализирайте образа на новата длъжност: „Както Слънцето изгрява зад планината, така и аз да се издигам в кариерата. Както всички забелязват Слънцето, така и успехите ми да не остават без внимание!”.

След това оставете свещта да догори напълно. В същия ден купете
още толкова златни свещи, колкото кариерни стъпала искате да покорите, и ги скрийте на тайно място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts