24

авг.

Железни нерви и отличен имунитет: 3 зодии с добро здраве

Сред всички знаци на зодиака представителите на зодия Козирог могат да се похвалят със здрави нерви

Тези хора не се тревожат за дреболии и доста спокойно приемат всякакви предизвикателства. Те се опитват да водят правилен и сравнително здравословен начин на живот. Знаят как да понасят физическите и емоционални натоварвания, достатъчно издръжливи са, така че нервите им не се опъват и свиват отново и отново. Освен това с право може да завидите на имунитета на Козирозите. Не само стабилното емоционално състояние им помага да останат на линия и да не се разболяват. Сънят по график, рутината и активният начин на живот дават сили на представителите на този земен знак да поддържат имунитета силен. И все пак – търпението и правилният начин на живот са в основата на стабилното здраве на Козирозите.

На второ място са представителите на зодия Риби

Тези хора имат добър имунитет и отлични нерви. Не може да се каже, че Рибите са от желязо, но все пак са сравнително силни и много, много издръжливи. Лесно е да се обясни: те често оставят всичко да мине от само себе си и знаят как да пренебрегват дреболиите, които често обсебват останалите представители на Зодиака. Родените под този знак хора дори в трудни ситуации се опитват да мислят позитивно и често се шегуват.

Рибите винаги се вслушват в интуицията си. Всеки опит да ги ядосате ще се превърне в провал. Ще бъде много трудно да нарушите стабилното им равновесие. Такъв колосален баланс позволява на Рибите да поддържат здравословното си състояние на добро, дори завидно добро ниво. А изключването на негативните емоции и дългите разходки на чист въздух само укрепват имунитета на Рибите.

Не остават по-назад от Рибите и представителите на зодия Овен

Доста хора смятат, че Овните са много упорити. Всъщност, те просто имат здрави нерви. Овните често правят това, което смятат за необходимо, напълно игнорирайки мнението на хората и запазвайки завидно спокойствие. Те не са нервни, въпреки че имат вид на скрити лимонки. Ако някой не е направил нещо по начина, по който са искали, те сами бавно ще поправят всичко и ще го повторят, както трябва. Представителите на този знак имат добър имунитет и много рядко се разболяват. А леките заболявания, като сезонни настинки например, ги карат да изглеждат така, както обикновено – все едно нищо не се е случило с тях…

Овните не слушат тялото си и не обръщат внимание на първите аларми, че нещо с него не е наред. Уверени са в имунитета си и дори не мислят, че могат да се разболеят. Но ако болестта го настигне, Овенът се предава. Те са тежко болни, с висока температура, а активността се заменя с постелен режим. Това е така, защото повечето от хората от този знак работят много. Плътният и нередовен график не им позволява да спазват режим, да си починат и да натрупат сили навреме. Затова те трябва да се надяват на имунитета си до последно. Хората от този огнен знак имат отлични защитни сили, но самите те съвсем умишлено могат да ги съсипят доста сериозно.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts