9

юни

Дълголетието е зашифровано върху лицето

Международният експерт по социална медицина проф. Евгений Черносвитов твърди, че посмъртната маска на човека е почти напълно симетрична, докато приживе двете половини на лицето се различават


Може да се направи прост тест. Вземете своя снимка и поставете върху нея по средата перпендикулярно огледало с две отразяващи страни. Ако първо гледате лицето, което е съставено от две десни половини (едната, отразена в огледалото, а другата на снимката), то ще прилича на вашето, но само до известна степен. Същото се отнася и до левите половинки.

А най-удивително е, че тези два типа лица – „лявото“ и „дясното“, почти със сигурност ще имат значителни разлики.

След това, предлага професорът, сравнете по същия начин фотографии, направени по различно време – преди 5, 10,15 години. И ги сравнете със съвременните си снимки. Според Черносвитов в този случай можете да забележите важен детайл: разликата между „лявото“ и „дясното“ ви лице забележимо ще намалява с течение на времето, при това в геометрична прогресия. Ученият твърди, че дори е извел формула, позволяваща напълно точно да се изчисли продължителността на живота, но засега не желае да разкрива своето ноу-хау.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts