2

юни

Джоли, сбогом! Пет години след развода, Брад Пит най-накрая намери любовта?

И без значение колко много фенове биха искали, Брад не се върна при Дженифър, въпреки някои упорити слухове

Връзката на Брад Пит и Анджелина Джоли приключи през 2016 година. През цялото това време актьорите се съдиха за попечителство над общите им деца, и наскоро стана известно, че Брад Пит е спечелил делото за съвместно попечителство. В продължение на 5 години звездите се разхождаха по съдилища и нямаха време за лични отношения. Но, както беше разкрито наскоро, 57-годишният актьор още през април започнал да проявява признаци на внимание към своя 36-годишна колежка.

Източник, близък до звездата, каза пред The ​​Mirror, че по време на 93-те награди Оскар актьорът Брад Пит флиртувал с чернокожата актриса и певица Андра Дей. Както отбелязаха присъстващите на наградата, звездата отговорила на флирта на бившия съпруг на Анджелина Джоли без много да му мисли.

По време на партито след награждаването двамата били особено близки, като се предполага, че именно там са си разменили координатите.

„Това може да е просто професионална връзка, но някои от близките на Брад казаха, че ще бъдат страхотна двойка“, заяви вътрешен човек пред The ​​Mirror.

Звездата от хита „Rise Up“, която е номинирана за няколко награди „Еми“, реши да се пробва в киното. Андра Дей участва във филма „Съединени щати срещу Били Холидей“. Тя беше номинирана за Оскар за най-добра актриса заради превъплъщението си като Били Холидей, но амбициозната актриса трябваше да се задоволи само със „Златен глобус“. Може би филмът успя да сближи Андра Дей и Брад Пит, но колко сериозна ще е тази връзка, все още не е известно. Предвид изключително стилните бивши на актьора, няма как да не споменем, че Андра Дей е известна и като „Кралица на модните гафове“.

Пак на Оскарите, но през 2020 г. Брад Пит беше забелязан в компанията на бившата си съпруга, актрисата Дженифър Анистън

По време на цялата церемония актьорите разговаряха много приятелски, флиртуваха помежду си и дори се държаха за ръце. В същото време феновете на звездите започнаха да предполагат скорошно събиране на любимата им двойка, но това така и не надхвърли флирта, станал факт само по време на церемонията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts