7

сеп.

Вижте диетата на Мерилин Монро. Днешните диетолози ще се скубят за косите

Мерилин Монро все още се смята за една от най-красивите холивудски диви.

Монро бе първата жена в Холивуд, която открито говореше за диетата си. В една статия, публикувана през 1952 г. за списание „Страница“, озаглавена „Как стоя във форма“, 26-годишната Мерилин разкри, че никога не е смятала тялото си за перфектно.

Теглото му варира между 50 и 60 килограма, но това никога не ме е вълнувало. Хранила се с яйца и месо, а тя също открила рецептата си за питието, което е консумирала всяка сутрин и което й давало енергия и жизненост.

„Всяка сутрин преди да се гримирам, затоплям чаша мляко, в което добавям две яйца. Разбърквам с вилица и ги пия в комбинация с витамини, докато се обличам. Мисля, че лекарите не могат да предложат по-добра подхранваща закуска за заето момиче, което винаги бърза „, обяснява актрисата.

Обядът й включвал голямо парче месо, а вечерята й била любимото време за хранене – през нощта тя консумирала пържено агне с няколко пресни моркова. Тя завършвала деня си с любимия си десерт – сладолед.

Днес специалистите по хранене вероятно ще се скубят за косите, като разберат, че яде сурови яйца, пържено месо и бонбони. Въпреки това, Холивудската диетоложка Хала Ел- Шафи похвали начина, по който актрисата се подхранва и е уверена, че Мерилин би била ужасена, ако види на какви режими са подложени днешните звезди.

„Мерилин е консумирала здравословна, непреработена храна и диетата й се основава на здравия разум.

Тя не прескачала хранения и по този начин си осигурявала балансирано количество протеини за организма „, обяснява Хала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts