14

юни

Баба Ванга назова 6 неща, които могат да спасят къщата от всяка беда

Гадателката Ванга приживе направи кратък списък с това, което е важно да имате, за да предпазите себе си и близките си от беди

Българската ясновидка Ванга многократно е говорила за това колко е важно да държите в дома си определени вещи, които ще могат да ви предпазят от неприятности и да се превърнат в лични амулети. Те ще ви защитят от недоброжелатели, както и ще привличат в дома ви щастие и късмет.

Какви неочевидни неща трябва да са ви под ръка, за да бъдете защитени и да не попаднат членовете на семейството под влиянието на черна магия или зли очи? Може би вече имате такива в арсенала си, но все още не изпълняват магическата си функция?

Чесън и мед

Знаете ли, че тези храни помагат не само при настинки и профилактика на болести. Те могат да служат и като магически амулети. Например обикновеният чесън, окачен над входната врата, може да неутрализира всяко негативно влияние. За предпочитане – точно над вратата или в горния ляв ъгъл на антрето, съветва гадателката Ванга.

И за да привлечете пари, не е достатъчно да имате само готова касичка за това. Ванга вярвала, че във всеки дом трябва да има мед. Неговият златист цвят, подобен на новички монети, ще обещае финансово благополучие за всички обитатели на къщата.

Подкова и кехлибар

Тази странна комбинация в никакъв случай не е такава, ако не знаете какви сили имат тези два предмета. Подковата е първото нещо, според Ванга, което всеки трябва да има в къщата, за да осигури приток на късмет и положителна енергия.

И за да живеете дълго, се препоръчва да държите поне малко кехлибар в апартамента. Неговият богат жълто-оранжев цвят ще привлече просперитет и успех. Този камък има естествен произход и дълготрайна красота, следователно притежава наистина забележителна сила и мощ

Камбанки и игли

Малки, но толкова силни амулети срещу лоши влияния Ванга съветвала да се държат по-близо до входната врата. Те няма да пречат на интериора, но ще предпазят от злото око, като в същото време остават почти невидими.

Ако обаче ги държите в къщата твърде дълго, може да има обратен ефект. Ето защо е важно незабавно да изхвърлите звънците и иглите, когато се появят първите признаци на ръжда върху тях. Това показва, че амулетите са изпълнили предназначението си, абсорбирайки цялата негативна енергия. Най-добре е просто да ги подменяте от време на време.

Ако обзаведете къщата с тези предмети възможно най-скоро, тогава щастието определено ще посети и осени семейството ви. Сигурно във всеки дом има от нещата, изброени по-горе, но не всеки знае как да ги използва правилно, за да извлече максимална полза не само по предназначение, но и за да си направи сам домашна магия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts