12

юни

Британката отслабна с 45 кг и успя да сбъдне мечтата на живота си

Младата жена положи много усилия, за да постигне това, което иска

Хейли Аштън преди и след

35-годишната Хейли Аштън и съпругът й отдавна мечтаят да имат дете. Въпреки това, в продължение на три години, те не успяха да осъществят това свое желание. Британското семейство се обърна за помощ към лекарите. Специалистите поставиха разочароваща диагноза на жената – поликистозна болест на яйчниците, като отбелязаха, че само инвитро оплождане ще помогне на двойката да има дете. Но теглото на Хейли, което беше 102 кг, не й позволи да премине и през този начин на зачеване – шансовете за раждане на здраво дете могат значително да намалят.

Тогава британката предприе решителни действия

Тя се отказа от многобройните диети и хапчета, които не ѝ бяха помогнали. Хейли се присъедини към програмата Slimming World. Тя получи индивидуална диета, състояща се от правилни и здравословни храни, както и план за упражнения и тренировки.

„Преди това в диетата ми нямаше зеленчуци, подправки и плодове. Готвих много вкъщи, но обикновено използвах само полуготови продукти“ – казва Ашли.

Следвайки всички предписани правила, Аштън успя да свали 45 кг за една година

Заради това сега тя споделя с гордост снимки „преди и след“ в Инстаграм, сигурна че е постигнала една от основните цели в живота си. След като Хейли успя да отслабне, веднага се обърна към лекарите, които й направиха дългоочакваната процедура за ин витро оплождане. В резултат на това британката забременя!

Бременната Хейли Аштън

Преди дни тя сподели в Инстаграм кадър със заоблен корем. Жената е на впечатляващ етап от бременността. Тя трябва да роди бебе през август.

„Външният ми вид не беше толкова важен за мен, но наистина исках да имам дете“ – обясни Хейли в текст към кадъра.

След като отслабна, Аштън не се върна към обичайната си диета

Тя все още се храни само с правилната и здравословна храна и след като роди, мечтае да се отдаде отново на тренировки.

Източник: www.mirror.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts