30

май

Бенифър се завърна! 5 причини, поради които Джей Ло и Афлек са родени един за друг

Влюбените се готвят да направят официално признание за това, че се събраха отново

Изминаха 17 години от бурната романтика на Дженифър Лопес и Бен Афлек. През това време бившата двойка успя да придобие собствени семейства и деца. Но, както се казва, човек не може да избяга от съдбата си.

Преди около месец западните медии първи започнаха да коментират факта, че бившите влюбени са решили да възобновят връзката си. В средата на май Бен и Дженифър прекараха уикенд заедно в ранчото на Афлек в Монтана. И малко по-късно актьорът отлетя при певицата, за да прекара няколко дни в нейното имение в Маями, където бяха заснети от папараците.

И накрая, плахата надежда на феновете на звездния съюз скоро ще се сбъдне

Дженифър и Бен планират да обявят публично събирането си като двойка, съобщи източник пред New York Post. Можем само да се надяваме, че този път въпросът ще приключи със сватба, защото изглежда, че Лопес и Афлек са създадени един за друг. Открихме поне пет причини, поради които Bennifer 2.0 трябваше да се случи.

И двамата вече са свободни и са готови за нова връзка

Афлек наскоро се раздели с Ана де Армас. И Лопес, както знаете, сложи край на връзката си с Алекс Родригес. Освен това, и двете звезди бяха инициатори на разделите. Малко вероятно е те да страдат силно и да търсят утеха един в друг. Само през последната седмица, според съобщения в чуждите медии, Бен и Джей Ло са били виждани заедно поне три пъти. И със сигурност не за да оплакват предишните си връзки.

Очевидци твърдят, че между тях има искра. Говорейки за романтичния им уикенд, източник, близък до двойката, каза на People: „Дженифър прекара няколко дни с Бен извън града. Между тях има вибрации и Дженифър изглежда е щастлива. „

Дженифър така и не прежали Бен

Въпреки факта, че скъсаха, когато сватбата вече беше обявена, двойката се раздели без скандал. Афлек и Дженифър поддържаха добри отношения и пазеха страхотни спомени един за друг. Вече сгодена за Алекс Родригес, Лопес явно си е припомнила за доброто старо време с Бен Афлек. И публично призна: „Той ми даде розов диамант на Хари Уинстън, който привлече толкова голямо внимание на пресата и обществеността“ , коментира тя . – Никой мъж не би могъл да го надмине по отношение на подаръци и романтични изненади. Обичах да получавам възхитени погледи, не ме разбирайте погрешно. „

И Бен също не можеше да я забрави

Актьорът също споменава бившата си много пъти в интервюта, и то в най-ласкателния контекст. „Тя винаги е била и остава най-трудолюбивият и талантлив човек, когото съм срещал в този бизнес“, каза Афлек.

Сега и Дженифър, и Бен са улегнали и имат много общи неща

Истинската причина за разпадането на двойката Бенифър през 2003 г. все още е известна само на двамата. Но има слухове, че Афлек не може да понесе факта, че любимата му е много по-успешна от него самия. И някой каза, че вината е в твърде горещия характер на Джей Ло. Както и да е, през последните 17 години и двамата са узрели, преживявайки много. Както кариерата на Бен, така и на Дженифър е добре установена и продължава да се развива. Защо да не опитат отново?

Източник: www.standard.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts