12

май

Аметистова магия засилва любовта и пази от изневяра

Скъпоценните и полускъпоценни камъни притежават жизнена сила. За времето, през което са пребивавали в недрата на планетата, натрупват нужните енергии, които могат да бъдат използвани за благото на хората


Аметистът е камък, който любовта. Поставен в спалнята, той изчиства пространството от негатив, усилва взаимното привличане между партньорите шенията от съперник или съперница.

За да работи талисманът ви безупречно, трябва да изберете аметист кръгла или квадратна форма – тези камъни са подходящи за абсолютно всички.

Аметистите във вид на ромбове и пирамиди помагат само на родените под покровителството на Стихията на Земята или Огъня.

Камъкът, който изберете, трябва да е блестящ, ярък, без пукнатини и наранявания. Ако се е повредил, докато вече е бил в дома ви, трябва да го замените. Това означава, че той работата и ресурсите му вече са изчерпани. Ако за вас е важна стабилността в отношенията, търсете аметист с плътна структура. Колкото по-здрав е камъкът, толкова по-траен ще е вашият съюз.

Избирайки си защитник за любовта, задължително се вслушайте в усещанията си

Камъкът трябва буквално да ви привлича към себе си. Ако сте намерили аметист с правилна форма, ярък и красив, но не сте почувствали нищо особено, подминете го. Това не е вашият помощник. Не жалете времето – със сигурност ще откриете своя аметист. Ще го почувствате още от първия поглед, от първите секундi докосването си до него. След това остава само да се убедите, че камъкът няма никакви дефекти. Дори и най-малките наранявания свидетелстват, че той не е способенда стане предмет на силата.

След като изборът е направен, аметистът трябва да се изчисти и зареди. За целта поставете 2 литра чиста вода във фризера на хладилника, а след като се превърне в лед, те. Пресипете водата съд и рано сутринта я поставете на перваза на прозореца, за да се зареди със слънчевата енергия. Вечерта поставете в нея аметиста за три първо време това е достатъчно. Но имайте предвид, че камъкът трябва периодично да се зарежда. Може в течение на 10-15 минути да го подържите под дъжда, тогава талисманът ще се изчисти и ще се изпълни със силата на небесата. В дни на ярко пълнолуние или слънцестоене го поставете на перваза, така че да го огрява светлината на Слънцето или Луната.

За да пробудите енергиите на аметиста, го завържете с червен конец. В този момент между магическата сила на камъка и вас се създава връзка. След това завържете амулета лента към крака на леглото откъм страната, от която спите. Тогава той не само ще усили взаимните ви чувства с партньора, но и ще ви помогне да избегнете изневяра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts