16

мар.

„Няма да има победител“: предсказателите единодушно говорят за нова опасност – тя вече е близо

Какво всъщност имат предвид ясновидците и за каква опасност говорят? Колко близо е и можем ли да се справим с нея преди да се е превърнала в смъртоносно зло?

Светът се променя бързо и опасност дебне отвсякъде. Затова не е странно, че думите на предсказатели и езотерици, които преди са били възприемани със скептицизъм, сега могат да служат като основна насока. Насока за онова, което не просто ни очаква, но и вече се случва.

„Злото е прикрито, то винаги е било такова. Затова хората по-лесно го допускат до себе си.“, казва американската ясновидка Галатея.

И ако Галатея е просто жена с недоказани способности, която „гледа“ на случайни минувачи, отбили се в нейното студио, нека разберем какво казват известните езотерици.

Американският прогнозист Дрю Къртис предсказа началото на пандемията още през 2016 г. „Насладете се на 2016 г., докато можете, и докато все още това е една добра година. През 2020 г. няма да сте в състояние да направите това: болест ще обиколи планетата“, написа той в социалните мрежи.

Дрю Къртис

Въпреки че Дрю работи основно с известни клиенти, които се връщат при него отново и отново, понякога той прави и публични прогнози, които засягат целия свят.

И ето последната от тях: изкуственият интелект (AI) ще стане основната опасност за хората и може да убие всички ни

Запитан за състоянието на AI- технологията в близко бъдеще, Къртис каза, че тя ще бъде „приблизително същата, каквато е сега – страховита, объркваща и неподготвена за „работа в екип“. Преди хората да разберат как да овладеят и управляват технологията, изкуственият интелект ще е с няколко крачки напред“.

„Убийте ме, но не мога да разбера защо се опитваме да го създадем този изкуствен интелект. В най-добрия случай може да възникне ужасна нова етична дилема. В най-лошия случай той ще ни убие всички. И няма да има победител, защото малко след като изчезнем ние, ще изчезне и създадения от нас изкуствен интелект“, казва Дрю Къртис.

На фона на новините за все по-напредналите невронни мрежи, които за броени месеци започнаха да изместват хората в много области, една такава прогноза започва да звучи наистина страшно. Освен това, ако обърнем внимание на казаното и от други екстрасенси, ще разберем, че те казват почти същото.

Например, миналата година „циганският Нострадамус“ Атос Саломе нарече AI „новия Антихрист“

Атос Саломе

„Хората ще станат роби и пленници. Ще прекарват целия си живот в смартфона си. Поради това ще отвикнат да общуват помежду си, да усещат реалността. Невронните мрежи дойдоха, за да унищожат човека. Бяха създадени, за да сложат края на човечеството.“

Новото поколение няма да може да взаимодейства пряко помежду си, да говори искрено, очи в очи. Пред хората има две възможности – или да убият изкуствения интелект в зародиш, или да го усъвършенстват до степен, в която AI ще е напълно способен да затрие човечеството. То ще стане инертно и прекалено доверчиво, опиянено от онова, което само е създало.

Източник: www.mirror.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts