29

авг.

Ясновидката Вера Лион казва какво да очакваме през 2020-та година

Всяка година екстрасенсите плашат хората с различни събития, които трябва да станат причина за масовата гибел на всичко живо

Обикновено често става дума за природни катастрофи. В интерес на истината трябва да отбележим, че много от предсказанията се сбъдват.

Според допитване повечето хора се отнасят сдържано към думите на екстрасенсите. Всички предчувстват нещо лошо, но не се паникьосват.

Така например много от известните ясновидци говорят за започването на Трета световна война, което е напълно логично, като се има предвид съвременното нажежаване на страстите. В сраженията ще фигурират славянски и ислямски народ. Но никой не казва кога ще се случи това.

Наскоро известната прорицателка Вера Лион от Казахстан заяви, че през следващата година много територии ще се окажат под вода заради множество урагани и тайфуни. В особена опасност се намира Великобритания: климатът в страната ще стане доста суров. Германия ще пострада от снеговалежи и серия земетресения.

Италия, на свой ред, ще се окаже под слой пепел: там ще се събуди вулкан. Вследствие на силно изригване Ватиканът ще бъде потопен под вода. За известно време католицизмът ще престане да съществува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts