Американка измисли как да поддържа печката чиста, нарекоха я мързелива

Заради лесния начин да запази печката чиста, последователите на американката я обидиха жестоко

Малко след като американката споделила как пази печката си чиста, тя съжали, че е демонстрирала своя опит в социалните мрежи.

Джесика Пънч се занимава с домакинство от няколко години. Тя прави това паралелно с отглеждането на децата си. Когато обаче наследниците отнемат твърде много време, всяка жена наистина иска и търси начин да оптимизира процеса на готвене и почистване, така че тези задачи да ви отнемат ценни часове, които може да се използват за почивка.

Джесика Пънч намерила начин да го направи. Преди няколко дни тя споделила лайфхак във Фейсбук за това как се поддържа чиста печка в продължение на повече от 10 дни. Както отбелязва Джесика, тя се уморява да я мие след всяко готвене и този метод й позволява да не губи време в почистване и така нататък…

И така, Пънч поставила лист алуминието фолио под газовите горелки на плота. Според американската домакиня това започнало значително да опростява живота й. Тук трябва да отворим скоба и да кажем, че начина, по който американката пази печката си чиста, е подходящ предимно за газови печки и котлони.

„Ето как поддържам печката си чиста 10 дни. Така не е нужно да я мия всеки ден. Следвайте ме за повече съвти“, написа тя във Фейсбук.

Вместо да бъде похвалена, Джесика беше изправена пред ожесточена критика

Последователките ѝ започнаха да упрекват американката, че просто е мързелива и не иска да чисти собствената си кухня. Според тях, с такова фолио, печката изглежда нелепо.

„Съгласно тази логика, нека да постелем чаршафи по подовете, за да не ги мием, и найлони да сложим върху диваните“, „И какво му е доброто на това? Изглежда тъпо“,“ Ако не работиш и си стоиш вкъщи, защо не можеш просто да си почистиш печката след готвене“, отбелязват последователите ѝ.

Джесика отговори само на един гневен коментар, слагайки край на тази дискусия. „Правя това, което ми помага, и това, което смятам за необходимо, и мнението на анонимните хейтъри не ме притеснява ни най -малко“, каза американката.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Синът на Мадона и Гай Ричи завладява модната индустрия

Как да замразите краставици като запазите техния вкус и аромат?