9

ян.

Хвърлете две зарчета и разберете какъв ще е късметът ви в работата и любовта

Преди седмица публикувахме гадание с едно зарче

Днес предстои да разберете какво ви очаква, след като попитате двете зарчета каква ще е вашата съдба в работата и любовта.

1 и 1: Не само ще удържите важна победа, но и ще успеете да запазите резултата й.

1 и 2: За жените – брак по сметка; за мъжете – постоянни развлечения. В службата най-вероятно ще заемете ръководна позиция или ще получите нова длъжност.

1 и 3: Ситуация, която обещава конфликти (може да се стигне дори до съдебен процес). Неблагоприятна прогноза, бъдете внимателни.

1 и 4: Главното е движението: не бива да стоите на едно място! Колкото повече активност, пътешествия, придвижвания, толкова повече пари, а за вас парите сега са гаранция за стабилност. Благодарение на тях ще можете да решите много проблеми.

1 и 5: Много грижи, но и много радости. Възможно е раждане на дете. финансови трудности. В службата цари сложна, конфликтна ситуация, но не бързайте да сменяте работата си: скоро ще настъпят подобрения. Възможно е преместване зад граница, за постоянно местоживеене.

1 и 6: Период на активна дейност. Не отказвайте помощ на онези, които се нуждаят от вас. Трябва винаги да сте готови да помогнете на партньора (съпруга), избягвайте конфликтите, в противен случай в отношенията ви ще настъпи сериозна криза.

2 и 2: Щастие в любовта и брака, както и във финансовите дела. Съвет: не чакайте, а действайте, проявявайте инициатива, за да закрепите и задълбочите успеха.

2 и 3: Вашите дела ще вървят добре, само че в отношенията с децата са възможни конфликти. Те растат и стават самостоятелни. Не трябва да .ги поучавате и ругаете. По-добре се научете да ги слушате.

2 и 4: За вас настъпва период на промени. Подгответе се за него и по-често си казвайте: „Каквото и да направя, все ще е за добро”.

2 и 5: Сега от вас се изискват спокойствие и търпимост към чуждото мнение. Това особено се отнася за деловите хора. В личните дела настъпва сложен период. Неудачно време за сключване на брак.

2 и 6: Цялата година ще трябва да се трудите много. Ако го правите
рискувайте, създавайте нови познанства. И не отлагайте нищо за утре, а го свършете днес.

3 и 5: „Период на покой”, както казват китайските астролози. Благоприятен период за нови открития и усвояване на нови познания.

3 и 6: През тази година ще ви се разкрият много тайни. Може би ще узнаете нещо ново за своя съпруг(а), приятел(ка) или ще направите важно откритие в работата, особено ако сте следовател, учен, ясновидец или маг. Съветът е един: старайте се не заради парите, а заради знанията.

4 и 4: Ще трябва да започнете нещо отново. Състояние, обичайно за изследователи или художници, но стресово за останалите хора. Впрочем резултатът от новия опит ще надмине всичките ви очаквания.

4 и 5: Възможни са финансови загуби. В брака и в службата предстои сериозно препятствие, изпит. Не изисквайте от другите прекалено много, повече изисквайте от себе си.

4 и 6: Едромащабна дейност, крупен успех: власт, пари, влияние; амбиции – всичко това е добре, но не забравяйте семейството. По-често мислете за тези, които ви очакват у дома.

5 и 5: Успешен и богат период. Лошото е, че се хвърляте от една крайност в друга и така вредите на себе си. Не търсете щастието зад планини и морета, не рискувайте напразно. По-добре продължете делото, което сте започнали, без да приемате нови предложения.

5 и 6: Всички загуби и поражения са останали в миналото. Предстоят да се появят нови възможности и нови приятели. Главното е да не се задоволявате с постигнатото и да гледате с оптимизъм в бъдещето.

6 и 6: Невероятно благоприятна комбинация от цифри. Каквото и да правите, всичко ще е за добро и с блестящ финал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts