13

окт.

Филтри срещу реалност: истината за Мадона

Мадона рядко излиза на улицата. Купонясва сред приближени или се крие под сериозна дегизировка, ако случайно е навън

63-годишната Мадона изглежда като младо момиче, ако разглеждате някоя от страниците ѝ в социалните мрежи. Перфектен контур на лицето, нито една бръчка, големи очи, пълни устни и, разбира се, идеална фигура.

В реалния живот феновете виждат любимката си все по-рядко. Поп иконата почти не се появява на червения килим и е трудно да я разпознаете на редките снимки, които папараците са успели да заснемат на улицата. Обикновено по време на разходки звездата покрива лицето си с маска и тъмни очила и слага качулка над главата си или се крие под широкопола шапка.

Без думи е ясно, че в Instagram и Facebook Мадона прекалява с филтрите – тя е критикувана за това повече от веднъж. И повече от веднъж са били публикувани доказателства, че реалността е далеч от онова, което певицата показва на снимките. Но сега тя направи напълно нелепа грешка. Певицата публикува снимка, на която се вижда как изпълнява своя хит Like A Prayer точно по улиците на Ню Йорк. Така звездата реши да подкрепи интереса на обществеността към шоуто си „Мадам Х“.

Малко по -късно в мрежата се появиха снимки, направени по време на тази кратка реч пред репортерите. Разбира се, без ретуш и филтри. И на тях Мадона изглежда напълно различна от онова, което непрекъснато публикува в социалните мрежи.

Разбира се, тя е очарователна за възрастта си, но не бива да се заблуждава, че изглежда като на 28, защото без филтрите и подобренията по лицето, Мадона изглежда в най-добрия случай на не повече от 50 години.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts