15

мар.

Тя изпратила по погрешка снимка от пробната на чужд мъж и така спасила семейството му

Сидни си търсела красива, вечерна рокля и влязла в луксозен магазин, където да избере най-подходящия тоалет. В пробната си направила снимка, за да поиска съвет от приятелка коя от роклите седи най-добре. Без да иска, изпратила фотографията до непознат мъж.

Това, което последвало, направо я оставило без дъх. Тони Ууд изпратил хумористичен отговор: „Вярвам, че това съобщение е било за някой друг. Съпругата ми не е вкъщи, затова не мога да я попитам за мнение относно роклята ви, но аз и децата ми си мислим, че изглеждате невероятно в тази рокля. Със сигурност трябва да си я купите.“

И за да е по-убедителен, мъжът изпратил към коментара си и снимка на своите деца със вдигнат палец като доказателство, че одобряват избора на роклята.

Приятелка на Сидни била до такава степен впечатлена от историята, че решила да я публикува в социалните мрежи. И за часове постът ѝ бил споделен от хиляди хора във Фейсбук.

Снимката достигнала до познати на Тони и те забелязали, че на нея липсва най-малкият син – 4-годишният Кайзер. Оказало се, че той лежи в болница, където се лекува от левкемия. На свой ред познатите на Тони описали тази история и тя трогнала десетки.

Хората започнали да изпращат пари за лечението на момченцето. Семейството на Тони просто не можело да повярва какво се случва – само за няколко дни успели да съберат повече пари, отколкото за двете години, откакто лекували сина си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts