Тя изпратила по погрешка снимка от пробната на чужд мъж и така спасила семейството му

Сидни си търсела красива, вечерна рокля и влязла в луксозен магазин, където да избере най-подходящия тоалет. В пробната си направила снимка, за да поиска съвет от приятелка коя от роклите седи най-добре. Без да иска, изпратила фотографията до непознат мъж.

Това, което последвало, направо я оставило без дъх. Тони Ууд изпратил хумористичен отговор: „Вярвам, че това съобщение е било за някой друг. Съпругата ми не е вкъщи, затова не мога да я попитам за мнение относно роклята ви, но аз и децата ми си мислим, че изглеждате невероятно в тази рокля. Със сигурност трябва да си я купите.“

И за да е по-убедителен, мъжът изпратил към коментара си и снимка на своите деца със вдигнат палец като доказателство, че одобряват избора на роклята.

Приятелка на Сидни била до такава степен впечатлена от историята, че решила да я публикува в социалните мрежи. И за часове постът ѝ бил споделен от хиляди хора във Фейсбук.

Снимката достигнала до познати на Тони и те забелязали, че на нея липсва най-малкият син – 4-годишният Кайзер. Оказало се, че той лежи в болница, където се лекува от левкемия. На свой ред познатите на Тони описали тази история и тя трогнала десетки.

Хората започнали да изпращат пари за лечението на момченцето. Семейството на Тони просто не можело да повярва какво се случва – само за няколко дни успели да съберат повече пари, отколкото за двете години, откакто лекували сина си.

What do you think?

258 points
Upvote Downvote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Американка свали 200 килограма и се омъжи за любовта на живота си! Вижте невероятната ѝ промяна – стъпка по стъпка

23 снимки, режисирани от самия живот