8

окт.

Тунинг за лице: модерна процедура, която звездите обожават

Нов сложен метод за подмладяване, наречен Full Face, сега е изключително популярен сред знаменитостите

Мелания Тръмп сега

И това не е изненадващо. За сравнително кратко време Full Face е в състояние да реши много проблеми наведнъж, които тревожат почти всяка жена след като навърши 35 години.

Процедурата премахва или коригира дълбоките бръчки, възстановява обема, стяга овала на лицето, премахва увисналите клепачи и торбичките под очите, възстановява тургора и еластичността на кожата.

Ако към този метод се подходи професионално и компетентно, резултатът наистина надминава очакванията. За процедурата, която е модерна и обичана от много медийни личности, разказва Ирина Шапиро – експерт – козметик, ръководител на клиниката за красота OMNY BEAUTY CLINIС .

Кога е необходима процедурата Full Face?

Когато пациентът има проблем с кръговия фейслифтинг и директни индикации за хардуерна козметология. Пълното подмладяване се дължи на мощно комплексно повдигане с помощта на устройства: SMAS-лифтинг или Fotona, микроигли или Nefertiti лифтинг (нехирургично инжектиране и корекция на контурите на лицето, шията, деколтето с помощта на ботулинов токсин ).

Ирина Шапиро

Освен това, след курс на хардуерни козметични процедури, има смисъл да се правят много избирателно пълнители, за да се стегне областта, която не се поддава на повдигане: скулите, ъглите на челюстта, темпоралната или челната област.

Но има козметици, които поради липса на устройства или по други причини работят в техниката Full Face само с пълнители, като по този начин превръщат лицето в нещо, което силно наподобява възглавница.

Защо лицето прилича на „възглавница“?

Много е просто, защото пълнителите имат способността да привличат вода. И ако лекарството се инжектира неправилно, многократно и в грешната зона (например твърде близо до очите или назолабиалната гънка) – с обема и теглото си, той събира допълнителна влага – и започва да дърпа кожата надолу.

Следователно, пълнителите са забранени за хора с оток, както и за тези, които вече имат тъканна птоза в определена степен. Този проблем първо трябва да бъде отстранен чрез хардуерна козметология и едва след това да се премине към други методи на работа.

Мадона

Неуспешна процедура се забелязва при някои звезди. При Мадона и Линдзи Лоън подпухналото лице действително е с ефект на възглавница. Подобен ефект може да настъпи след пластична хирургия: когато тъканите по лицето се разтягат максимално (като при Мелания Тръмп например), те се деформират и в тях се инжектират допълнително пълнители.

Отивайки на пластичен хирург или на друга козметична процедура, свързана с подмладяване, избягвайте незабавния ефект по експресни начини, колкото и да бихте искали. Слушайте внимателно вашия козметик и следвайте съветите му.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts