сексуалната издръжливост

24

апр.

3 съвета за увеличаване на сексуалната издръжливост

Препоръките за увеличаване на сексуалната издръжливост са валидни както за мъжете, така и за жените

Увеличаването на сексуалната издръжливост ви позволява да се наслаждавате на секса по много по-удовлетворяващ начин. Но за да направите това, трябва да имате предвид проблемите с преждевременната еякулация и физическото изтощение.

Въпреки че тези проблеми може да изглеждат трудни за разрешаване, някои упражнения могат да помогнат за увеличаване на сексуалната издръжливост. Въпреки това трябва да сте наясно, че ще постигнете резултатите, които търсите, само ако ги правите последователно.

Лесни препоръки за издръжливост в леглото:

1. Бъдете физически активни

Чувствате ли се уморени веднага след започване на секс? Това се дължи на ниската издръжливост. Всъщност вероятно не сте в състояние да бягате дори за минута, без да се почувствате изтощени.

Воденето на заседнал живот или липсата на усилия за увеличаване на издръжливостта може да има последствия по време на секс. Това обаче е лесно за решаване.

Започнете с ходене всеки ден в продължение на двадесет до тридесет минути

След като придобиете този навик, започнете да се опитвате да бягате

Вашата цел ще бъде да бягате пет минути и след това да увеличавате това време постепенно

Последователността ще ви позволи да продължите да напредвате

Трябва да спортувате всеки ден. Ако ви е трудно да поддържате рутина сами, можете да се запишете във фитнес зала и да получите подходящ тренировъчен план, за да увеличите издръжливостта си. Постоянността ще ви помогне да увеличите сексуалната си издръжливост.

2. Правете упражнения на Кегел

Друг начин за увеличаване на сексуалната издръжливост е чрез упражнения на Кегел. Те станаха много популярни благодарение на невероятните ползи, които получават както мъжете, така и жените, които ги практикуват. Целта е да се укрепят мускулите на тазовото дъно, за да се подобри ерекцията при мъжете.

  • Ако мъжът прави упражнения на Кегел, той ще се радва на по-силни ерекции за по-дълго време, освен че може да забави еякулацията. Това е много интересно за мъжете, които страдат от преждевременна еякулация.
  • През първите няколко дни се опитайте да спрете струята на урина, когато сте в банята
  • След като откриете правилните мускули, ще можете да ги тренирате навсякъде
  • Започнете, като ги свиете за четири секунди и починете за две секунди
  • Правете това поне две минути
  • След седмица можете да увеличите времето
  • Благодарение на технологиите вече има различни мобилни приложения, които могат да ви напомнят да правите упражнения на Кегел, както и колко време трябва да ги правите. Това е много интересно, тъй като ще ви позволи да поддържате навика и да видите напредъка, който постигате.

3. Ползите от маструбацията

Мастурбацията ви позволява да опознаете собственото си тяло и да експериментирате преди връзките.

Мастурбирането, дори ако сте във връзка, може да помогне за увеличаване на сексуалната издръжливост. Това е така, защото ви позволява да опознаете тялото си. Така ще можете да знаете какво можете да направите, за да забавите еякулацията и да продължите по-дълго по време на полов акт.

Освен това, по време на мастурбация, можете да практикувате различни техники за забавяне на еякулацията и да видите дали те работят за вас или не. Освен това това упражнение ще ви позволи да видите резултатите по време на полов акт.

Когато сте близо до оргазъм, можете да окажете натиск върху главата на пениса си

Опитайте се да се доближите до оргазъм. След това спрете да се докосвате, поемете дълбоко въздух и забавете еякулацията.

Горепосочените съвети ще ви помогнат за увеличаване на сексуалната издръжливост и прекарване на незабравими моменти с половинката си

Въпреки че може да изглежда неподходящо, тези упражнения могат значително да увеличат сексуалната издръжливост. Така че, ако ви е трудно да издържите по-дълго в леглото, мастурбацията е добра идея за вас. Всъщност е доста здравословно.

Ако искате да увеличите сексуалната си издръжливост, надяваме се, че тази статия ви е дала някои съвети, които да ви помогнат да постигнете резултати.

Ако обаче се разочаровате и не виждате никакво подобрение, не се колебайте да се консултирате със специалист. Някои мъже се нуждаят от лекарства, особено тези, които страдат от преждевременна еякулация.

Източници: https://steptohealth.com; https://pixabay.com/

Comment (1)

  • Анонимен 24.04.2023 Reply

    Упражненията на Кегел със сигурност помагам! За по-добра издръжливост в леглото ще ви помогнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts