17

ное.

Тези 9 имена имат най-мощна парична енергия – вашето сред тях ли е?

Името играе специална роля в живота на човека. Затова на родителите се препоръчва да помислят предварително как да кръстят детето

Замисляли ли сте се защо е толкова важно да знаете значението и произхода на името? Всъщност отговорът е лесен – всяко нещо има своя собствена енергия. Днес ще поговорим за девет имена, чиито собственици привличат финансовото благополучие.

Огнян

Парите търсят Огнян и най-интересното е, че винаги го намират. Да спечели от лотария, да получи наследство или да намери банкнота на улицата – всичко това обикновено отива при собственика на такова име. Огнян знае как да печели и как да харчи и никога не разчита на онова, което е дошло „наготово“.

Борис

Борис от младостта си буквално се БОРИ за богатството си. Може да не види големи пари в портфейла си, но той определено има значителен потенциал за печалба. Борис знае как да прави пари от всичко.

Александър

И мъжкия, и женския вариант на това име (Александра) означават постоянство, труд и постигане на целите. С помощта на вродените си умения Александровците лесно ще печелят сравнително големи суми пари, могат да избират правилните бизнес стратегии и постигат желания успех. Обикновено не им отнема много време, за да възстановят похарченото.

Павлина/Павлин/Павел

Павлина винаги е съпътствана от много емоции – има и трудности, но финансовото благополучие никога не напуска собственика на това име. Павлина разбира как да управлява финансите: как да ги печели и къде да инвестира. Хората с това име имат „финансова жилка“ от раждането си. Сред тях са и най-добрите счетоводители.

Дария/Дарин/Дарина

Дария има излъчване на лидер и черти на предприемач. Да напълни портфейла с пари не е проблем, но за съжаление не знае как да ги харчи разумно. Затова Дария ще се опитва да печели колкото се може повече за прехраната си.

Петър/Петя

Петър е надежден и силен човек, който прави всичко, за да постигне целта си. Той ще се справи с всички трудности, ще преодолее всяко препятствие по пътя към финансовото благополучие. За Петър най-важното е надеждността, но парите не попадат в ръцете му сами. Късметът идва при Петър само тогава, когато е положил и някакви усилия.

Анна

Парите не се задържат много при Анна сами по себе си, но финансовите затруднения ще заобиколят собственичката на това име. За Анна може да бъде трудно да натрупа средства за изпълнението на конкретна цел, но тя определено не среща големи трудности с парите в живота си.

Катя, Екатерина

Екатерина е склонна да не приема поражението, но тази неспособност да губи я мотивира да печели добри пари. Собственичките на това име са готови да работят денонощно, за да постигнат целта. Друга тяхна черта е финансовата грамотност. Те знаят как да инвестират и след това да печелят.

Владимир

Владимир означава „владетел на света“. С финансите собственикът на това име е винаги на „ти“ и също така знае как да пести пари – живее добре, без да харчи баснословни суми.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts