9

фев.

Тези жени оставят следа в сърцето: 4 зодии, които мъжете никога няма да забравят

Повечето от тези жени дори не осъзнават, че благодарение на зодията си имат възможността да оказват невероятно влияние върху мъжете

Привлекателните хора обикновено заразяват с оптимизъм и привличат хората с доброто си настроение и усмивка. Астролозите са убедени, че някои зодии имат вродена предразположеност да проявяват тези качества.

Лъв

Комбинацията от ентусиазъм, енергия, смелост, самочувствие, надеждност и лоялност има трайно въздействие върху близките им.

Лъвиците във връзката са интересни, нежни, страстни, чаровни и привлекателни. Те не могат да живеят без любов, искат да обичат и да бъдат обичани, стремят се да създадат семейство и да имат деца. Те винаги са в центъра на вниманието на мъжете. Още в училище жените от тази зодия са сред най-популярните момичета.

Лъвиците смело изразяват своята женственост, следват модните тенденции и удивляват мъжете с интелигентността си. По душа са безгрижни и свободни, затова и компанията им е винаги желана и забавна. Благодарение на своя оптимизъм и вроден ум, Лъвиците имат добра интелигентност и отлично чувство за хумор.

Когато представителите на която и да е зодия напуснат партньорките си от зодия Лъв, реалността избледнява. Те са тъжни, помнят моментите, прекарани заедно и много им липсват. Жените от зодия Лъв могат да бъдат част от най-ярките спомени и да оставят незаличим отпечатък в паметта на хората, с които са пресичали пътищата си в живота.

Рак

Жените Рак предпочитат да виждат „баща“ в мъжете. Този модел на връзка им подхожда идеално, тъй като в душата си те са крехки, нежни, беззащитни и подсъзнателно търсят покровител и пазител.

Жените от тази зодия са много сантиментални, романтични и изискани. Те могат да привлекат погледите на всеки мъж, вдъхвайки у него желание за грижа и любов. Жените Рак се отнасят към партньорите си по-чувствително и внимателно от другите зодии. Те излъчват любов, обич, съпричастност и преданост.

Създават атмосфера на комфорт у дома, грижат се за любимия човек, винаги ще помогнат, ще подкрепят, ще дадат подходящ съвет или ще направят искрен комплимент, за да ги развеселят и подобрят настроението им. Вътрешните преживявания и потапянето в собствения им малък свят не лишават Раците от страст и изобретателност в любовните отношения. Но за да започне чувствеността да блика от тях, те трябва напълно да се доверят на партньора си.

Внимателно наблюдавайки и изучавайки своя избраник, жената Рак е добре запозната с интересите и желанията на партньора си, което й помага да изненада и зарадва своя любим. Тя прави това с цялото си сърце и искрено се радва, когато любимият й се чувства добре.

Мъжете свикват със спокойната атмосфера и лекота на общуване, те се чувстват много добре около такива спътници. След като загуби жена от този знак, мъжът ще страда и ще я помни дълго време с благодарност и признателност.

Дева

Казват, че зад всеки успял мъж стои жена, която вярва в него и го подкрепя. Девата става точно такъв партньор в живота на своя избраник – педантична жена с безупречен вкус, която си знае цената.

Отвън хората от тази зодия изглеждат студени и сдържани, но при по-близко запознаване става ясно, че в сърцето си са меки и чувствителни, а отвътре се крие истински вулкан от страсти. Девите умеят да обичат безкористно, като подкрепят своя избраник във всичко и споделят неговите мечти и стремежи.

Те винаги поставят интересите на мъжа на първо място, позволявайки му да бъде истински защитник. Тяхната помощ и подкрепа дава на силните им половинки стимул за развитие. До Девите мъжете се чувстват силни, необходими и незаменими. Не всяка жена е в състояние така фино да „угажда“ на гордостта на мъжа и да поддържа имиджа му на „Свръхчовек“. Девите помагат на своя избраник, вдъхновяват го да постигне много в живота. Девата е незаменим съмишленик и съюзник на партньора си по всички въпроси.

Почувствал това веднъж, ще бъде трудно за мъжа да намери равностоен заместител на жената Дева. Той ще страда и ще я помни дълго.

Скорпион

Скорпионите се считат за сложен и мистериозен знак. Дори самите те не винаги разбират какво им е в главата и как се чувстват. Те имат някои аспекти на личността си, които пазят в тайна, и това само добавя още жар към техния чар. Скорпионите обичат да навлизат в дълбоки теми на разговор, което им помага бързо да изградят разбирателство.

Свръх емоциите са в кръвта им, те са невероятно чувствени и нежни, секси и романтични. Жените Скорпион съчетават интелигентност, страст и харизма. Те са изобретателни в леглото, обичат експериментите и са готови да проявят чувства на най-необичайни места. Не могат да си представят живота без спонтанност. Спокойните и рутинни дейности не са за тях.

Жените Скорпион могат умело да манипулират мъжете, като се приближават към тях и внезапно се отдалечават отново и отново. Отношенията с тях са като люлка. Чувстват хората добре, виждат ясно лъжата и измамата. Умело ръководят партньора си, отгатват желанията и чувствата му. Скорпионките могат да устроят истинско любовно приключение на любимия мъж!

Винаги има огромен интензитет на страст в една връзка, всичко гори и свети, никога няма скучен момент – дори след много години заедно. Не е изненадващо, че раздялата, настъпила след толкова интензивни емоции, ще бъде изключително болезнена. Скорпионите не могат да бъдат забравени, дори ако връзката не се е превърнала в сериозна, а е била само краткотрайна романтика.

P.S. Животът е прекрасен! И един мъж никога няма да забрави жена, която излъчва тази мисъл с всяка клетка от тялото си.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts