18

дек.

Таро прогноза за началото на 2022-ра година

В първия месец на годината няма да ни е лесно: големите празниците са отминали, а през февруари те не са толкова много

На душата и тялото не достигат топлина и светлина. Зимата изглежда безкрайна, имунната система понякога ни предава, мислите се заплитат, януари е онзи здрач на разсъмване, когато е особено тъмно. И все пак, утрото предстои, а това не може да не ни радва…

В момента на раждането на новия ден обикновено идват пророческите сънища, виденията, указващи събитията от близкото бъдеще, изчистващите съзнанието мисли. Така и януари е уникално време да градим планове, да си намисляме най-невероятни желания и да повярваме в чудесата, които обезателно ще ни се случат през 2022 г.

Основна карта е 9-ият Старши аркан „Отшелник“ от тестето Таро на Тот. Съпровождащи малки аркани са Четворка чаши, Петица мечове, Деветка жезли.

Какво предсказват те?

Отшелникът ни диктува необходимостта от съсредоточаване и запазване на енергията. Месецът ще е успешен за способните на самодисциплина и самоанализ. Никакви резки движения, никакви спонтанни решения. Грешките се наказват. Добре е да имате готова стратегия. Ако нямате такава, не бързайте, по-добре вземете таймаут и обмислете добре всичко. При това не се вслушвайте в чужди съвети.
Ако почувствате, че не се справяте с товара на проблемите, обърнете се към психотерапевт, психоаналитик или духовник.

Януари е прекрасно време за началото на различни духовни практики, медитации и аскеза. Но всичко трябва да се прави с мярка и без фанатизъм.

Чевторката чаши говори за пасивност – малко неща ще ни радват, но също толкова малко и ще ни огорчават

Прекарвайте повече време със семейството. Новите начинания едва ли ще дадат желаните резултати. Но това не означава да се стои със скръстени ръце. Действайте, но се запасете с търпение и се настройте възнаграждението да дойде напролет.

Желателно е да се въздържате от алкохола. Той може да провокира у вас прекалена откровеност с напълно непознати хора, а това е двойно по-опасно. Може да доведе до материални загуби и дълбоки душевни рани. Най-добрата профилактика на заболяванията са щадящата диета и въздържанието – никакви излишества! Започнете още от средата на месеца, или поне от последната седмица на януари.

Януари ще донесе и криза в отношенията – обострят се всички въпроси, които дотогава са премълчавани

Ще трябва да вземете решение, което може да не е леко и приятно

Много е важно да изкристализира у вас разбирането как искате да живеете занапред, кое за вас е истински ценно и първостепенно, да подредите приоритетите си. И не само да ги подредите, а и да започнете да живеете в съответствие с новата стратегия.

Януарската ситуация с финансите едва ли ще поднесе изненади. Но тенденциите са валутният пазар да е стабилен. Затова е по-добре през месеца да трупате, а не да харчите. Не купувайте предмети на разкоша, скъпоструваща техника, не вземайте кредити, защото в резултат всичко ще се окаже неоправдано и безсмислено. Разумната пестеливост ще позволи на паричните
потоци да поемат посока на прираст и развитие. Скоро ще имате нужда от средства.

Вероятно е повишаване на цените на стоки от първа необходимост

Това не значи, че трябва да се запасяваме. По-добре е да се запасим с нови навици и знания – те ще ни послужат много по-добре.

Възможни са природни катаклизми – рязко затопляне там, където това не е характерно, и снеговалежи и застудяване в южните региони. Успехът ще се усмихне на концентрираните, проявяващи търпение. Постарайте се от купчината натрапвани ви програми да откроите тези, които съответстват на личните ви желания и стремежи. С други думи – останете верни на себе си.

През януари 2022 всеки от нас ще се яви на изпит – изпит за зрелост на мислите, възгледите и чувствата. И непременно трябва да го издържим. Със сигурност ще го преминат отлично тези, които не се паникьосат. Помнете, до разсъмване остават броени минути. Просто проявете търпение -успехът вече бърза към вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts