15

мар.

Сътворете сами своята щастлива съдба!

Тази цел е толкова очевидна, че понякога я игнорираме, подменяме я с някакви други – например социални цели

Щастието се състои в това да осъзнаем кои страници от нашия „бележник“ са останали недокоснати, чисти, и именно там да проявим цялата си енергия, цялото си творчество. Това се нарича предназначение. Астролозите могат да ви помогнат да го разчетете, ясновидците – да го видите, хиромантите – да го разшифровате. А често и самите ние усещаме кои врати от живота са здраво заключени за нас и кои са широко отворени. Върви и се реализирай, търси себе си, бъди щастлив!

ВРЕМЕ „ИЗВЪН ЩАСТИЕТО“

При езотерика или психолога ходим, когато ни боли. Трудно е да си щастлив, когато те боли, когато си самотен и в нужда. А времето „извън щастието“, което сме си позволили, всъщност напразно „изяжда“ безценно време от живота ни.

Всичко в този свят се фокусира върху нас. Докато не надникнем както трябва дълбоко в себе си, нищо няма да се промени. Отговорът е прост. Защо сме сътворени? За да можем, на свой ред, да творим. Каква е целта на творението? Щастието. Собственото щастие в обстоятелствата и кармата, която ни се е паднала. Да бъдем щастливи така, че да не причиняваме вреда на другите, да не нарушаваме законите – божествените и човешките.

Да сътворим своята съдба, и то не просто съдба, а щастлива съдба!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts