Съвети за освежаване на въздуха и миризмата у дома

дома

Съвети за освежаване на въздуха и миризмата у дома

Как да се избавим от неприятните миризми вкъщи без да харчим доста пари

В тази статия ще ви покажем няколко евтини трика с, които ще промените миризмата в дома ви за малко пари.

Сварете малко канела

Канелата допринася за доста приятен аромат и хората, които ви дойдат на гости ще усетят разликата.

Лимон и сода за хляб

Смесете лимон със сода за хляб, за да почистите къщата си и я оставете да мирише невероятно. Остава ви невероятен цитрусов аромат, плюс това не използвате химикали!

Направете си собствени ароматизатори от билки

Вземете избраните от вас билки и ги поставете в пакетчета. Пакетчетата с билки ще поддържат чекмеджетата ви да миришат свежо, което е добре както за вашето бельо, така и за вашите пуловери. Можете също така да поставите пакетчетата в други чекмеджета, шкафове.

Направете си сами ароматизатор за стая с плодове

За целта вземете лимони, портокали или каквито искате плодове. Добавете билки по ваш избор и борови клонки или каквото поискате. Сложете ги в буркани без капаци и ги поставете на местата, които сметнете за добре.

Домашен люляков спрей за стая

Люлякът е прекрасен аромат за освежаване на  миризмата в дома. Можете да си го направите сами като вземете есенция от люляк и няколко цвята и ги сложете във вода. Сложете го в подходящо шишенце и пръскайте по няколко пъти на ден. Ще бъдете приятно изненадани от ефекта.

Освежител за въздух с лавандула

Лавандулата е толкова прекрасна, успокояваща миризма, ще ви хареса да имате този освежител за въздух, скрит из къщата! За целта вземете лавандула и я поставете в средно голям буркан с винт. Скрийте го в някой ъгъл на къщата и го отваряйте за известно време няколко пъти на ден. Ще останете приятно изненадани от ефекта. Това ще предаде уникална миризма и уют в дома ви.

Източници: allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нарът повишава либидото при мъжете и жените

мъжа ви

6 случая в, които не бива да сте честни с мъжа ви