Симоронски ритуал с връзки за обувки

Симоронът е ефективен инструмент за управление на самите себе си и на обстоятелствата около нас

Действието на този мил ритуал е проверено, а ефектът е забележителен. Положителните изменения започват още същия ден.

За изпълнение на симоронския ритуал ще имате нужда от… връзки за обувки. Можете да използвате връзки с различен цвят (например тъмносини и оранжеви). Но съветът ни е да се откажете от черните. И то не защото е лош цветът, а заради това, че ограничава нашето световъзприятие (дава излишни размисли). Между другото, изобщо не е важно дали ще вземете нови, или вече употребявани връзки.

И така, когато в ръцете ви се окаже връзката, намислете желанието си. Подходете към тази задача много отговорно! Важно е във формулировката да няма излишни думи, минало или бъдеще време, всякакви „искам“ или отрицания. Колкото по-ясно формулирате желанието си, толкова по-скоро то ще се реализира в действителността!

Сега намерете в жилището си място, където бихте могли да го привържете. Желателно е това да е някакво ваше кътче или пространство, където обичате да прекарвате повече време.

Къде да завържете връзката?

На вратата на шкаф, на дръжка, на стол, за легло и т.н. Можете да използвате дори крака на стола или леглото, за да избегнете задаването на излишни въпроси от страна на близките ви.

Преди да започнете магическото действие – да завържете връзката, произнесете на глас желанието си. След това я завържете с думите: „Връзка завръзвам, желанието си към теб привързвам“.

И това е всичко. Едно възелче ще свърши цялата работа. Но ако искате да направите повече – моля, ограничения за ентусиастите не са поставени.

Успех и нека всичките ви желания се сбъднат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайката успокоява сухите очи

Срещу пролетна умора – всеки ден разходки на открито