3

сеп.

Секс според звездите: ерогенните зони на мъжете според зодията

Според астрологията, мъжете имат свои собствени ерогенни зони, в зависимост от зодията

Може сте скептични по отношение на една такава информация, а може и да последвате тези елементарни препоръки и да наблюдавате реакцията на партньора си.

През Средновековието болестите са се лекували въз основа на астрологията. Има се предвид това, че определени части на тялото са най-уязвими за всеки знак от зодиака. Например Овенът има слабо място – главата (оттук мигрена, зъбобол, вътреочно или вътречерепно налягане), а Рибите – краката.

И въпреки че сега астромедицината е загубила своята популярност, никой не е отменил съответствието на частите на тялото със знаците на Зодиака. Това, което е уязвимо, тоест най-чувствително, е ерогенната зона на зодията. Следователно препоръките на астромедицината могат да се използват днес, но в малко по-различен формат.

Овен – глава

Овенът е първият знак на зодиака и символизира главата във всеки смисъл. Затова, ако решите да успокоите бушуващия Овен, просто нежно го погалете по главата и прокарайте възглавничката на пръста си зад ухото. Агресията веднага ще бъде заменена от релаксация и блаженство. И ако вие самият сте самотен Овен, тогава вместо да търсите друга сексуална играчка, по-добре инвестирайте в масажор за глава.

Телец – шия

Да, Телците (като истинските бикове) обичат нежната ласка по врата. Ето защо, ако вашият избраник започне неволно да масажира врата си, най-вероятно е впечатлен от новото ви червено червило, рокля или нещо друго.

Близнаци – ръце

Този невероятно креативен въздушен знак е свързан с братята близнаци Кастор и Полидевк от гръцката митология. Затова Близнаците имат нужда от нещо, с което да се съчетаят. Ръцете, разбира се, са точно тази част от тялото. Опитайте да си поиграете с ръцете му, галете ги, дръжте ги или сложете ръка върху неговата. А ако искате да го опитомите, просто му направете масаж на ръцете, като не забравяте да разтъркате нежно всеки пръст поотделно. Той със сигурност ще го оцени.

Рак – гърди

Емоционалният Рак е изключително чувствителен към допир в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Нежните целувки и леките похапвания в областта на гърдите ще го подлудят.

Лъв – сърце и гръбнак

Следващият път, когато се гушкате с любимия си Лъв, направете малка пауза, като бавно прокарвате пръсти нагоре и надолу по гръбнака или го обходите като чертаете малки кръгове по него. Като цяло Лъвът се възбужда от самата мисъл, че той е център на света за своя избраник. Затова не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона е сърцето и гърба. Слушайте пулса му и прокарайте пръсти по гърба му. И лъвчето ще замърка в екстаз.

Дева – корем или талия

Девите са хората, които харесват леките ласки по корема. Защото коремът и талията са едни от любимите им ерогенни зони. Девите организират зодиакалната система, така че те са свързани с храносмилателната система. Ето защо, след вкусна домашна вечеря, просто нарисувайте въображаеми кръгове по корема на любимата Дева. Това ще бъде най-ефективната любовна игра за вас двамата.

Везни – долната част на гърба и задните части

Везните обичат, когато леко ги пляскате по задните части или ги галите по кръста. В идеалния случай направете и двете. Откъде такава страст? Задните части визуално приличат на люспи – две равни, балансирани заоблени сфери.

Скорпион – слабините

О, да, само сексът ще помогне тук! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително секси хора. И ако вече сте се свързали със Скорпион, тогава е време да изучите цялата Кама Сутра. По-добре е да направите това заедно и без предварителна подготовка. Ще му хареса.

Стрелец – бедра

Дори и да лъже, бедрата му не лъжат. Хълбоците са частта от тялото, която постоянно участва в движението, а самият Стрелец е страхотен изследовател. Затова най-лесният начин да го отпуснете и същевременно да го възбудите е да масажирате бедрата и подбедриците му. И заради това ще бъде ваш завинаги. Или поне за тази вечер.

Козирог – костна система и колена

Практичният Козирог олицетворява ставите и костите. Въпреки че може да не намирате коленете за особено секси, вие сте тук, за да експериментирате. За Козирога на първо място е важна структурата. Неговият знак контролира костната система. И тъй като в живота Козирозите обикновено са големи началници, най-добре е да започнете да импровизирате в леглото и накрая да го поставите на колене. Той отдавна мечтае за това.

Водолей – прасци и глезени

Водолеят винаги е готов да отстоява онова, в което вярва. Този въздушен знак е свързан с прасците и глезените, частите на тялото, които поддържат катеренето. Затова не забравяйте за тези зони, когато му правите масаж. След това и той няма да ви забрави.

Риби – крака

Повечето привърженици на така наречения фут фетиш, разбира се, са зодия Риби. Последният знак от Зодиака събира в себе си всички уроци на 11-те знака, застанали пред него. Като се има предвид това тежко натоварване, Рибите управляват краката, котвата на цялото тяло. Поглезете го с масаж на краката в леглото или най-добре във ваната. Той определено ще оцени старанието ви.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts