2

фев.

Ритуал на Новолуние (9 февруари) ще ви донесе нова любов

Имате нужда от любов? Омръзнало ви е да сте сами? Искате да сложите край на самотата?

Отделете време и направете този лесен и ефикасен ритуал за любов на 9-ти февруари, когато се пада Новолунието.

Внесете магия в живота си! Новолунието на 9 февруари се случва в знака Водолей, който отговаря за бъдещето и е в съвпад с Плутон, планетата на трансформацията. Всяко новолуние има специално значение и този път аспектът може да повлияе силно на любовната сфера на всеки човек. Работата е там, че в рамките на две седмици след 9 февруари ще има легендарна връзка на Плутон, Марс и Венера, която ще донесе енергията на обновлението в романтичния живот на всички хора.

За да внесете нова романтика, любов и чувственост в живота си, можете да направите лесен ритуал, който ще допринесе за това

Водолеите отговарят за киното, така че на Новолунието, което предстои, и което се пада на 9 февруари гледайте отново филми с любимите си герои от мъжки пол и след това запишете в тетрадка основните качества, които цените в тях.

„Представете си, че танцувате с него на балкона или се разхождате ръка за ръка в парка. Опитайте се да усетите докосването му върху тялото си и чувствата на спокойствие, сигурност и радост, които ви изпълват. Тялото ви ще създаде определен квантов поток, който ще привлече квантовите потоци на вашия мъж. Това не е магия, а физика.“

И тогава помислете за филмов сценарий за това как бихте направили филм за вашата идеална любов. Обмислете и визуализирайте съвместните си пътувания, както и ежедневието си. Според невролога Джо Диспенса трябва да си представите човека във всички области на живота си: да се разхождате из града, да правите любов, да готвите заедно. Бъдете сигурни, ако на 9 февруари направите този прост ритуал за работа с подсъзнанието, в живота ви ще дойдат нови отношения!

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts