8

дек.

Разберете какво ви очаква в бъдеще с помощта на славянските руни

Писмеността е признак на пълноценна култура и славянско-арийската цивилизация не е изключение

До наши дни са достигнали множество свидетелства, че предците ни са били високообразована раса. Славянската руническа писменост е използвана в дохристиянските времена. Руните са известни дълго преди появата на глаголицата и кирилицата.

Славянските руни са наричани „азбука на боговете“. Те са нещо повече от символи за съхраняване и предаване на информация. Те са амулети. Символиката им се състои от особената енергия и информационно пространство, в което живеят славянските народи.

Отдавна, отдавна, в знак на благодарност към славянските влъхви за вярната им служба, боговете им подаряват чифтни руни. С тяхна помощ майсторите се научават да открехват завесата на бъдещето, а с времето и простосмъртните усвояват тази техника на гадание. Ще трябва да се задоволим със самоделни руни, от което обаче предсказателната им сила не намалява.

Пригответе си 15 дървени пластинки (7 руни са чифтни и 1 е самостоятелна) с размери 2×2 см и нанесете върху тях названието на руните. Начертайте върху картон кръг с диаметър 30 см и го разделете на три хоризонтални части. Това е вашето гадателно поле. Горната част е жилището на боговете, средната-жилището на хората, долната – обителта на злото.

Сложете руните в непрозрачен плик, разбъркайте ги добре, съсредоточете се над въпроса, който ви вълнува, и ги изсипете върху кръга. Някои от тях ще се окажат извън него (не им обръщайте внимание).

Руна НЕБЕ (чифтна)

Една руна, попаднала в жилището на боговете, предвещава успех в начинанията, особено пътуванията и общуването със силните на деня. Две руни предупреждават, че плановете ви могат да бъдат нарушени.

Ако една руна Небе попадне в жилището на хората, ви е гарантирана помощ (от приятели, колеги, роднини). Две руни удвояват силата си.

Ако поне една руна попадне в долното поле – обителта на злото, това е лош знак. Заплашва ви стрес. Колкото и да е странно, ако руните са две, само напомнят баналната истина, че времето лекува всичко, а изпитанията закаляват.

Руна Слънце (чифтна)

Ако тя се окаже в горното поле, можете да разчитате на успех в овладяване на нови знания. Две руни предупреждават да се пазите от загуба на енергия и проблеми със здравето.

Руна, попаднала в „жилището на хората“, предвещава дългоочаквана среща с любими и приятели. Ако там се окажат две руни, „плюсът“ се сменя с „минус“: пригответе се за неприятни срещи и разговори.

Една руна Слънце в „обителта на злото“ свидетелства, че някой строго ви контролира – вие сте марионетка в ръцете му. Организирайте бунт на кораба и победата е ваша. Руната показва и че е дошло време да се избавите от стара магия.

Руна Куче (чифтна)

Попаднала в горното поле, руната предупреждава, че трябва да се откажете от първоначалните планове и да намерите компромисно решение. Не влизайте в конфликт. Две руни в същото поле съветват да се поровите у себе си и да помолите за прошка близките си за волни и неволни обиди.

Ако руната Куче попадне в средното поле, знайте, че е настъпила глобална промяна в съдбата ви. Само вътрешният ви глас може да ви даде ценен съвет. Две такива руни в полето са символ на идеален ред в семейното ви гнездо.

В долното поле една руна предупреждава за заплаха за здравето, а две – за живота.

Руна Роза (чифтна)

В горното поле сигнализира да обърнете внимание на психическото си здраве. Насочете се към източната медицина, медитация и самохипноза. Две руни показват, че катастрофално не ви достига жизнена енергия. По-често излизайте сред природата.

Една руна в средното поле говори за скорошно оздравяване – ваше или на ваш роднина. Две руни свидетелстват, че ви очаква светъл, радостен период, особено в любовта.

В „обителта на злото“ руните предупреждават да използвате методите за лечение на традиционната медицина и в никакъв случай да не се обръщате към знахари и шарлатани. В най-добрия случай ще се разминете с увредена аура, а в най-лошия – с разбита карма.

Руна Нощ (чифтна)

В горното поле руната съветва да не влизате в авантюри, да не създавате съмнителни запознанства. Две руни в този сектор предупреждават, че е дошло време да отидете в храма, да освободите душата си с покаяние. Тогава ще ви бъде оказана неочаквана подкрепа от страна на висшестоящи инстанции.

Една руна в средното поле предупреждава, че обкръжението ви е ненадеждно. Две руни не са просто предупреждение, а аларма: преследвани сте от врагове и тайни недоброжелатели, които вече са съставили план за завземане на ваши територии – служебни, любовни или финансови. Не споделяйте намеренията си.

Ако една руна Нощ попадне в долното поле, това е симптом, че сте в опасна близост с подозрителни секти и служители на черните култове. Целта им е да ви превърнат в покорно животно. Ако руните са две, спешно и съществено променете начина си на живот. Спрете да пушите, да пиете, да преяждате, да се сърдите. Променете се кардинално, иначе Висшите сили ще ви накажат.

Руна Знахар

Ако се окаже в горната част на кръга, не е зле да продължите образованието си (дори и вече да сте академик), за да не спирате развитието на личността си и да не изоставате от съвременния живот. Благодарение на новите запознанства по време на обучението пред вас ще се разкрият светли перспективи.

Ако Знахарят попадне в средното поле, не трупайте проблемите у себе си, а се обърнете за съвет към добър и успял приятел. Една глава е добре, а две – още по-добре.

В долното поле руната ви съветва да внимавате с нови предложения и запознанства. Рискувате да попаднете в мрежите на мошеници.

Руна Приятел (чифтна)

Тази руна е идеалът, към който следва да се стремите. Попаднала в горния сектор, тя ви предлага да се вслушате в съветите на по-опитни-те роднини. Ако попадне там заедно с руната Знахар, означава, че трябва да удвоите усилията си за реализиране на поставените цели. И скоро старанията ви ще бъдат възнаградени царски.

Попаднала в средното поле, руната означава, че скоро много ще ви провърви. На помощ ще ви се притече мъдър наставник. Както и в първия случай, съчетана с руната Знахар, руната Приятел настоява да помолите за помощ верен стар приятел.

Ако се падне в долната част на кръга, руната (една или две) обещава в близко време успех на всички форнтове – особено на любовния и финансовия.

Руна Камбанка (чифтна)

Където и да се падне, в каквито и съчетания със своите сестри да се окаже, гарантира избавяне от всички проблеми с най-малко загуби и обещава да преобрази плановете ви в приказна реалност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts