7

фев.

Пророчеството на Ванга: Ако едно от тези 4 неща се счупи в къщата, очаквайте неприятности

Ванга е една от най-известните ясновидки и мистериозни личности на миналия век

Говори се, че Ванга е предсказала такива мащабни събития като разпадането на СССР, началото на Втората световна война и пандемията от коронавирус. В същото време гледачката говори и за неща, чието разпадане може да обещае нещастие на човек. Но само ако не ги оправи.

Часовник

Въпреки факта, че в съвременния свят е по-вероятно да знаем часа благодарение на телефона, много домове все още имат класически стенен или настолен часовник. Ясновидката препоръча да се обърне специално внимание на неговото разпадане.

„Счупеният часовник показва мъртво време. Да не ремонтираш часовник е същото като да не лекуваш болест“, точно това каза прорицателката.

Много езотерици са напълно съгласни с мнението на Ванга. Те вярват, че счупеният часовник предвещава неминуеми провали за собственика му.

Крушка

Всеки от нас се е сблъсквал със ситуация, когато в къщата изгори електрическа крушка. Няма нищо лошо в това, просто трябва да я смените. Ако обаче това се случва с прекомерна честота, тогава трябва да се напрегнете. Факт е, че изгоряла крушка може да е признак на неизказано негодувание. Тогава проблемите в семейството трябва да се разрешат, преди да доведат до още по-сериозен раздор.

Но в същото време честата повреда на електрическите крушки в къщата може да означава и нещо друго. Може би причината за това е гневът и завистта на познат, с когото по някаква причина не се е получила добра връзка.

Врата

„Вратата скърца – това обещава пари. Ако намажеш вратата, ще ти донесе богатство”, казала Ванга. Наистина вратата е защитата на абсолютно всеки дом. Ако е заключена, тогава непознати не могат да влязат и да безпокоят човека. Въпреки това, ако по някаква причина нещо се счупи в нея, тогава не трябва да я оставяте без необходимото внимание.

Ако вратата спре да се затваря поради провисване, трябва да преоцените житейските си приоритети. Вероятно човекът не се стреми към правилната цел. Ако ключалката се окаже счупена, това може да е знак за присъствието на хора с лоши мисли наоколо

Кран, канализация

Счупеният кран или запушената канализация изобщо не е толкова безобидно, колкото изглежда. Всъщност това може да е знак, че енергийните резерви на собственика се изразходват много бързо и нямат време да бъдат възстановени. Хроничната умора и раздразнителността са само първите спътници на човек, който има проблеми с това. В крайна сметка липсата на енергийни ресурси може дори да доведе до заболяване.

Ако канализацията е запушена и това се случва в къщата твърде често, трябва да помислите дали наоколо няма недоброжелател. Напълно възможно е такъв човек да съществува. Това означава, че комуникацията с него трябва да бъде преустановена.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts