25

юли

Влюбих се в приятеля му. Какво да правя?

Търсенето на идеалния мъж понякога се случва противно на всякакви правила и често става така, че навлизаме в забранени територии

Колумнистката Дария Аптекарева разказва за това какво се става, когато най-добрите приятели на нашите мъже се появят в полезрението ни.

Рядко мъжът идва сам в живота ни. Ще говорим за разпръскването на чорапи и тълпата от близки и роднини друг път. Приятелите му стоят отделно от всички тези проблеми. Независимо дали го искаме или не (като правило е вторият вариант), но ще ни се наложи да общуваме с „аверите“ му редовно и възможно най-учтиво. Затова е нужно да намерим подход към тях – така ще си гарантираме спокойствие по време на общите ни срещи.

След поредица от одобрителни забележки: „Готин ставаш, щом си с нея“ и „Бих искал да имам такава жена“ – и вашият господин, без да го забележи, ще започне да подсвирква марша на Менделсон. С една дума, всички тези „браточки“ могат да играят важна роля в живота ви. Или може би дори повече от една…

Проверка на приятелството

Да спиш с приятеля на гаджето си (в смисъл на „просто да правиш секс“, тоест да отидеш и да се върнеш на първоначалните си позиции: любимата жена на неговия приятел), разбира се, е пълна глупост, дори и спрямо женските стандарти. А във „възрастния“ живот това не е много често срещано. В юношеството – да. Пийнали сте малко повече, случило се е. Варианти на „проверки“, „настройки“, „отмъщение“ и други глупави момчешки забавления също вероятно се приемат от мнозина. Но вече сте на възраст, в която сте разбиращи и сериозни хора. Ето защо, когато се случи да имате връзка с най-добрия приятел на вашия приятел (или съпруг), тя е обречена да стане сериозна.

Факт е, че ако неумолимо започвате да бъдете привлечени от най-добрия му приятел, и този глад по всички признаци е взаимен, това означава, че вие ​​и той ще бъдете заедно с огромна степен на вероятност. И ще бъдете щастливи. В крайна сметка, за да се разклати непоклатимата крепост, наречена „мъжко приятелство“, което е по-твърдо от диаманта и по-прозрачно от сълзите на бебе, трябва да има уважителни причини.

Естествен подбор

Казвайки го на официалния език на търговците, основното конкурентно предимство на най-добрия му приятел е, че той наистина не си е мислил за нещо подобно (като това да се забавлявате в кревата заедно). В крайна сметка, както обикновено се случва, вие, опитвайки се да влезете и да бъдете приети в мъжката компания на гаджето си, както и да спечелите определението „готини“, блестите с остроумие, либерални възгледи и кулинарни таланти. Приятел, който не е особено доволен от появата ви на хоризонта (преди са играли мач в събота, а сега имат абонаментни карти за театъра), няма да ви обърне внимание. Но, щом двамата сте се оказали един до друг в леглото, най-вероятно той е видял нещо, заради което поставя приятелството си на карта. В резултат на това получавате рядък шанс да видите мъж, който не е в състояние на активно ухажване и няма намерение да ви сваля звезди. Или най-малкото – да не бъде себе си. Вместо това вие ще го видите такъв, какъвто е.

Ако привличането между двама ви е продължило повече от една нощ, струва си да започнете да обмисляте как да кажете на вашия настоящ възлюбен, че скоро ще ви стане бивш. Съвет как точно да го съобщите – няма. Хората са различни, и поради тази причина единственото рационално предложение е просто да бъдете искрени.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts