Диетоложката на принц Хари разкрива тайните на ефективното отслабване

Много хора мечтаят да се отърват от излишните килограми или малкото коремче, но не всеки е готов за изтощителни тренировки във фитнеса

За щастие, в моменти на болезнени мисли за съдбата на тяхната фигура … кралското семейство е готово да се притече на помощ! Или по-скоро диетологът Габриела Пийкок, която преди време помогна на принц Хари да отслабне.

В книгата си „2 седмици, за да се чувстваш добре, Габриела описа ефективни методи за борба с наднорменото тегло. Според експертката един от най-добрите варианти би бил интервално гладуване 16:8 – 16 часа, в през които гладувате, а през останалите 8 можете да ядете каквото сърце ви пожелае.

Основното правило: стриктно се придържайте към графика и не отпускайте по време на периода на гладуване. Пийкок също така препоръчва диета 4 на 3: три дни в седмицата консумирате не повече от 500 ккал, а останалите 4 дни ядете както обикновено.

Габриела Пийкок отбеляза, че е важно да следите нивата на захарта си, за да поддържате добро здраве. Чаша горещо кафе или плод на гладно е сутрешен ритуал, който е най-добре да се избягва.

Стоп-списъкът включва и обичайни закуски с високо съдържание на протеини – кисели млека с ядки и семена или протеинови блокчета.

Освен това, бившият диетолог на принц Хари съветва децата да бъдат научени на здравословен начин на живот: например, добавете ситно нарязани зеленчуци и плодове към редовно ястие, увеличавайки размера на порцията с течение на времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Какво друго може да прави микровълновата: 8 начина, за които не сте чували

Лапсус на Фройд: скрито желание или често срещана грешка в говора