26

фев.

Прагът – граница между две енергии

Според древно поверие не се дават пари назаем през прага

Стаите трябва да бъдат разделени с врати, а не с пердета. Това е така, защото прагът е преход от едно пространство в друго във всякакъв смисъл. И всяко съединение е нежелателно.

Ако се здрависвате през прага, по този начин се смесва енергетиката на различни пространства и хора. Побеждава по-силната. Затова някои, без да искат, могат по този начин да променят и да влошат аурата си, ако си взаимодействат с недобронамерен човек.

По аналогични причини не бива да се предават пари през прага. Астролозите подчертават, че ако парите се дават назаем по този начин, голяма е вероятността те да бъдат урочасани. Причината е усилването на всякакви заклинания по време на прехода през прага.

Не бива и да се стои в рамката на вратата. Енергетиката, изпълваща това място, може да повлияе негативно върху здравето, върху човешките качества и да призове бедата.

Специалистите подчертават, че стаите трябва да бъдат разделени единствено от врати. Не бива да се поставят пердета, щори и други приспособления. В такъв случай е по-добре да остане отворено. Благодарение на вратите енергетиката остава по местата си. А при липсата на каквато и да било преграда тя равномерно запълва стаята. През пердетата понякога се просмуква малка част, която може да се отрази негативно и на двете пространства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts