28

ян.

Поверия, които предричат нещастие при покупка на жилище

Придобиването на жилище носи радост. Винаги се съпровожда с позитивни емоции от предвкусването на дългоочакваното събитие

Но никой не може да гарантира дали домът ще се превърне в пълна чаша и ще стане надеждна крепост. Затова по този повод съществуват много поверия. Ето някои от тях, които предричат нещастие в случай на покупката на конкретно жилище.

• Не се препоръчва придобиването на жилище, ако собствениците, които го продават, са три едноутробни близнаци сестри или братя. Ако са братя, в този дом няма да са щастливи членовете на семейството от мъжки пол, ако са сестри – от женски. Ще бъдат преследвани от болести, проблеми с кариерата, неуспехи в любовта, финансови трудности.

• Не всеки се интересува от историята на местността, където е построен обектът, който смята да купи. Ако сградата е изградена върху място, където е имало храм, църква, манастир, гробище, в нея ще присъства отрицателна енергетика. За бъдещите обитатели предстоят разочарования, проблеми, беди. Те ще изпитват душевни мъки, ще страдат от тежки заболявания, няма да са щастливи в личния си живот.

• Ако при огледа на жилището, което смятате да купите, случайно падне дръжката на вратата (на входната или на някоя от стаите), знайте, че този дом няма да познае любовта. Хората, които живеят в него, няма да са щастливи. А ако успеят да намерят спътник в живота, отношенията ще са неблагоприятни, което ще доведе до печални за здравето и дори за живота последствия.

• Да се нараните в жилището, което оглеждате с цел покупка, означава да си навлечете финансови проблеми (разбира се, ако го купите и живеете в него). Този дом винаги ще е в недоимък.

Обитателите му ще живеят в дългове, ще правят неуспешни инвестиции

• Всеизвестна е лошата слава на числото „6“. Според поверието нещастия, беди и неуспехи ще се посипят върху тези, които живеят в къща или жилище с този номер или на етаж, съдържащ цифрата „6“. Например в апартамент №66, разположен на шестия етаж в блок 6. Колкото повече са тези цифри в адреса, толкова по-горестна и тежка ще е съдбата на обитателите. Пагубната енергия на дяволските числа ще ги съпровожда навсякъде. Характерен признак на разрушителното въздействие на шестиците върху живота на домочадието е резкият преход от грандиозни успехи към крах. Тоест отначало, веднага след нанасянето в такова жилище, на собствениците му може да започне да им върви буквално във всичко. Но след това фаталните числа ще отнемат щастието им и ще погубят съдбата им.

В процеса на придобиване на жилище бъдете пределно предпазливи не само към състоянието на недвижимия обект и оформянето на съответната документация по сделката, но и към поверията, суеверията и детайлите, на които не всеки обръща внимание. Напразно, често те изиграват фатална роля в съдбата на новите собственици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts